ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΣΟΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΦΤΟΥΝ

Όαση δροσιάς η πισίνα στη Νεάπολη

Δημοσίευση: 05 Αυγ 2014 11:00 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 16:21

Μέσα στις καυτές μέρες του καλοκαιριού, αναρωτιέσαι πώς να δροσιστείς.  Παίρνεις το αυτοκίνητο και ταξιδεύεις προς την πιο κοντινή παραλία της πόλης ή απολαμβάνεις το μπάνιο  σου, μόλις λίγα λεπτά από το σπίτι σου στο ανανεωμένο και δροσερό χώρο της δημοτικής πισίνας, στη σκεπαστή Νεάπολης.

Όσο καιρό καθυστερούσε η λειτουργία της, λόγω γραφειοκρατίας, στην «Ε» κατέφθαναν αρκετοί διαμαρτυρόμενοι συμπολίτες, οι οποίοι ζητούσαν να μάθουν τα αίτια της καθυστερημένης έναρξης λειτουργίας της. Απόδειξη το πόσο χρήσιμη είναι σε κάποιους που αδυνατούν να φύγουν από το καμίνι της πόλης.      

Στην «Πισίνα» της Λάρισας φτάνεις με αυτοκίνητο, αστικό λεωφορείο, μηχανάκι, ποδήλατο κι αν είσαι γείτονας … περπατώντας! Tο Pisina Summer coffee bar στη σκεπαστή Νεάπολης, η μεγαλύτερη πισίνα της πόλης, χωράει όλη την ανάγκη σου για δροσιά και απόλαυση. Έχει στυλ, προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και απευθύνεται σε όλους. Σε εκείνους που θέλουν μια γρήγορη βουτιά μετά τη δουλειά για να φύγει η ένταση της ημέρας, σε όσους θέλουν ν’ αποφύγουν το μποτιλιάρισμα για τα παράλια, και σε όποιους απλά θέλουν να χαλαρώσουν!

Η φετινή καινοτομία είναι η ολοκαίνουρια μοναδική παιδική πισίνα στη Λάρισα, βάθους μόλις 0,85εκ., στην οποία τα παιδιά μπορούν να κολυμπήσουν  με άνεση και ασφάλεια και την ίδια ώρα οι γονείς να απολαμβάνουν τον καφέ ή το ποτό τους, στο αναψυκτήριο που διαχειρίζεται ιδιώτης, ο οποίος επίσης έχει βάλει την προσωπική του σφραγίδα στην αναβάθμιση του χώρου! Η Πισίνα είναι πλήρως οργανωμένη και ασφαλής για μικρούς και μεγάλους, διαθέτει ναυαγοσώστη και εγκαταστάσεις ντουζ και αποδυτηρίων. Δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από μια οργανωμένη παραλία. Οι αθλητικές εγκαταστάσεις που υπάρχουν προσφέρουν την δυνατότητα κι άλλων δραστηριοτήτων, πλην της κολύμβησης. Ρακέτες, beach volley και beach soccer για τους πιο … ανήσυχους..

Μόλις περάσεις την είσοδο, το σκηνικό της πόλης εξαφανίζεται και εναρμονίζεται με το ελληνικό καλοκαίρι. Οι ξαπλώστρες στο γκαζόν γύρω από την καταγάλανη πισίνα, οι ομπρέλες, τα τραπέζια, τα σκαμπό και τα καναπεδάκια στο bar όλα σε λευκό ξύλο, οι αέρινες γάζες από την οροφή μέχρι την πισίνα και οι λεπτομέρειες με ονειροπαγίδες δημιουργούν μια μοναδική ατμόσφαιρα και ένα αισθητικά άψογο ντεκόρ. Η ξαπλώστρα θέλει δροσερά ποτά με εξωτικά φρούτα και ομπρελίτσες και η Λάρισα θέλει καφέ. Στο μπαρ της Πισίνας προσφέρονται από καφέδες μέχρι δροσερούς χυμούς, γρανίτες καθώς και ελαφριά γεύματα. Και όταν το γαλάζιο της πισίνας δώσει χρώμα και στα βράδια μας, ο χώρος μετατρέπεται σε ένα ειδυλλιακό bar – restaurant για ποτό, κρασί, μοναδικά cocktails με επιλεγμένα πιάτα και μουσικές. Το μόνο που λείπει είναι η άμμος…

Η είσοδος στον χώρο κοστίζει 3 ευρώ για τη χρήση της πισίνας και δωρεάν για παιδιά έως 12 ετών, ενώ διατίθενται εκπτωτικές κάρτες των 10, 15, 20 και 25 χρήσεων.

Οδηγίες

Άτομα ηλικίας κάτω των 13 ετών θα γίνονται δεκτά μόνο με τη συνοδεία γονέων που θα είναι υπεύθυνοι. Οι λουόμενοι πρέπει να είναι υγιείς-καθαροί και γνώστες κολύμβησης. Άτομα που πάσχουν από δερματικές παθήσεις (έχουν ανοικτές πληγές-τραύματα-φουσκάλες) απαγορεύονται να κολυμπήσουν, γιατί υπάρχει κίνδυνος μόλυνσης. Απαραίτητα όλοι οι λουόμενοι θα πρέπει να έχουν shower gel-σαγιονάρες-πετσέτα. Εμείς προτείνουμε αντηλιακό, χαμόγελο και πολύ καλή διάθεση!

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass