Σύντομες Ειδήσεις

Δημοσίευση: 23 Μαϊ 2021 15:00

Διακοπές ρεύματος σήμερα
Σε προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος θα προχωρήσει σήμερα ο ΔΕΔΔΗΕ σε περιοχές των Δήμων Λαρισαίων και Κιλελέρ. Οι διακοπές θα γίνουν λόγω εργασιών για τη συντήρηση του δικτύου διανομής ηλεκτρικής ενέργειας. Ειδικότερα από τις 7:30 π.μ. - 11

π.μ. θα γίνουν διακοπές στην περιοχή Κιόσκι Λάρισας, τη βιομηχανία φυραμάτων Δανιήλ, την υπεραγορά LIDL έναντι εργατικών κατοικιών Γιάννουλης. Από 10 π.μ. έως 12 μ.μ. στη Χάλκη και από 11 π.μ. έως 2 μ.μ. στην περιοχή της Λάρισας από ΚΤΕΟ – Μηχανολογικό, βιοτεχνία άρτου Κελεσίδη, πρατήριο υγρών καυσίμων ECO Παντελίδης, αρδευτικά Τερψιθέας – Ραχούλας.


Συνελήφθη 45χρονος Φαρσαλινός

Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, συνελήφθη ένας 45χρονος Φαρσαλινός, αφού μετά από έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα πιστόλι εκτόξευσης φωτοβολίδων – κροτίδων, το οποίο κατείχε παράνομα.

Αιμοδοσία μεθαύριο στο Καστρί
Εθελοντική αιμοδοσία στο Καστρί Αγιάς, διοργανώνει ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών επαρχίας Αγιάς «Ο Άγιος Αντώνιος». Η αιμοδοσία θα γίνει μεθαύριο Τρίτη 25 Μαΐου από τις 9 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι.

Εκλογές στη «Λαρισαϊκή Λέσχη»
Σήμερα από τις 10:00 π.μ. έως τις 14:00, στο κτήμα Γρ. Πρεζεράκου (Νέα Λεύκη Λάρισας), θα διεξαχθούν οι εκλογές της «ΛΑΡΙΣΑΪΚΗΣ ΛΕΣΧΗΣ». Η εκλογική διαδικασία θα διεξαχθεί με τη συμμετοχή των εγγεγραμμένων μελών.

Διανομή καρτών για τουριστικά καταλύματα
Ο Σύλλογος Ενοικιαζόμενων Δωματίων Ν. Λάρισας ενημερώνει τους ιδιοκτήτες των τουριστικών καταλυμάτων πως από αύριο Δευτέρα 25 Μαΐου ξεκινά η διανομή των καρτών ενημέρωσης πελάτη. Η διανομή θα γίνεται στο ισόγειο του Επιμελητηρίου Λάρισας από ώρα 11 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι. (Τηλ. επικοινωνίας: 6932-142.640 κ. Μητσιμπόνα).

Πανηγυρικές λειτουργίες στον Ι.Ν. Σοφίας
Το πρόγραμμα των ιερών ακολουθιών για την εορτή της Μεσοπεντηκοστής και την πανήγυρη του ιερού ναού της Του Θεού Σοφίας Λαρίσης έχει ως εξής: Μεθαύριο Τρίτη 25 Μαΐου στις 7 το απόγευμα μέγας πανηγυρικός αρχιερατικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ.κ. Ιερωνύμου. Την Τετάρτη το πρωί πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

Αγρυπνία στον Αγ. Αχίλλιο
Την Τετάρτη 26 Μαΐου από τις 8.00 το βράδυ θα τελεστεί ιερά αγρυπνία στον Άγιο Αχίλλιο, για τη μνήμη του οσίου Ιωάννου του Ρώσου. Θα περιλαμβάνει το Μικρό Απόδειπνο με την ακολουθία της Θείας Μεταλήψεως, τον Εσπερινό μετ’ αρτοκλασίας, τον Όρθρο και τη Θεία Λειτουργία, κατά την οποία οι πιστοί θα μπορούν να μεταλάβουν των Αχράντων Μυστηρίων.

Οι παρακλήσεις του Αγίου Λουκά
Συνεχίζονται κάθε Τρίτη 7.30 μ.μ. (ως τα μέσα Ιουνίου) στον Ι.Μ.Ν. Αγίου Αχιλλίου, οι παρακλήσεις στον Άγιο Λουκά τον ιατρό. Οι πιστοί θα έχουν την ευκαιρία να προσκυνούν και το λείψανο του Αγίου Λουκά, που φυλάσσεται στον Ιερό Ναό.

Τραυματίστηκε 62χρονος οικοδόμος

ΕΠΕΣΕ ΑΠΟ ΥΨΟΣ 2,5 ΜΕΤΡΩΝ
Ευτυχώς ελαφρά -σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ιατρών- τραυματίστηκε από πτώση ένας 62χρονος Λαρισαίος οικοδόμος. Το εργατικό ατύχημα σημειώθηκε χθες το πρωί όταν -σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε»- ο 62χρονος, ενώ ξεκαλούπωνε ξυλότυπο στον 3ο όροφο νεόδμητης οικοδομής, για λόγους που ερευνώνται, έπεσε στην «πλάκα» του 3ου ορόφου από ύψος 2,5 μέτρων. Ο 62χρονος οικοδόμος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο εφημερεύον Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Συνέλευση του Συνδικάτου Οικοδόμων
Την εκλογοαπολογιστική συνέλευσή τους, πραγματοποιούν σήμερα τα μέλη του Συνδικάτου Οικοδόμων και Συναφών επαγγελμάτων Ν. Λάρισας. Η συνέλευση θα ξεκινήσει στις 10:30 το πρωί στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Λάρισας με θέματα απολογισμός δράσης 2020, προγραμματισμός δράσης 2021, οικονομικός ισολογισμός 2019-2020, οικονομικός προϋπολογισμός 2021 και εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass