Αντιπολεμική συγκέντρωση σήμερα στη Λάρισα

ΦΟΡΕΙΣ ΑΠΕΥΘΥΝΟΥΝ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Δημοσίευση: 23 Μαϊ 2021 15:55

Απαιτώντας, μεταξύ άλλων «να καταργηθεί η Ελληνοαμερικανική Συμφωνία για τις στρατιωτικές βάσεις» η Επιτροπή Ειρήνης Λάρισας (ΕΕΔΥΕ) διοργανώνει αντιπολεμική συγκέντρωση στις 6.30 σήμερα το απόγευμα στην πλατεία ΑΤΑ.


Οι διοργανωτές απευθύνουν κάλεσμα συμμετοχής σημειώνοντας μεταξύ άλλων πως «η Ελληνοαμερικανική Στρατιωτική Συμφωνία για τις Βάσεις ενίσχυσε τη βάση της Σούδας και έστησε νέες βάσεις στη Λάρισα, στο Στεφανοβίκειο, την Αλεξανδρούπολη, ενώ προβλέπει τη δημιουργία και άλλων βάσεων σε πάνω από είκοσι σημεία στη χώρα (Σκύρος, Κάρπαθος κ.ά.) μετατρέποντας τη χώρα σε πολεμικό ορμητήριο αλλά και σε στόχο αντιποίνων».
Κάλεσμα συμμετοχής στο σημερινό συλλαλητήριο απευθύνουν επίσης: Το ΕΚΛ σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι «η χώρα μας έχει μετατραπεί σε ένα απέραντο πολεμικό ορμητήριο ενάντια σε άλλους λαούς και χώρες και με ευθύνη της Κυβέρνησης, η οποία συνεχίζει την πολιτική όλων των προηγούμενων κυβερνήσεων, εμπλέκεται όλο και βαθύτερα στο κουβάρι των ανταγωνισμών και των πολεμικών συγκρούσεων». Η παράταξη Λαϊκή Συσπείρωση Λάρισας που καταγγέλλει για τη στάση τους στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου τις άλλες παρατάξεις και τέλος, η Αντιπολεμική Κίνηση Λάρισας που «καταγγέλλει και καταδικάζει τις δολοφονικές επιθέσεις του κράτους – δολοφόνου του Ισραήλ κατά αμάχων και παιδιών του πολύπαθου λαού της Παλαιστίνης». Να σημειωθεί πως οι Επιτροπές Ειρήνης Θεσσαλίας διοργανώνουν μηχανοκίνητη πορεία στην Πλατεία του Στεφανοβικείου την ερχόμενη Κυριακή 30 Μάη στις 11 π.μ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass