Κηδεύτηκε πρώην αντιδήμαρχος Τυρνάβου

Ο Ν. Κέντρας σε ηλικία 58 ετών στη Ροδιά - Συλλυπητήρια Λιακούλη - ΚΙΝΑΛ

Δημοσίευση: 08 Φεβ 2021 16:44

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)
Του Κώστα Τσόλα
Ενας άνθρωπος της αυτοδιοίκησης στον ευρύτερο Δήμο Τυρνάβου για πολλά χρόνια με πρώτο ξεκίνημα από τη Ροδιά, ο Ντίνος Κέντρας, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 58 ετών, μετά από ασθένεια που τον ταλαιπωρούσε το προηγούμενο διάστημα.

Η κηδεία του τελέστηκε χθες αργά το μεσημέρι από τον ιερό ναό της Ευαγγελίστριας Ροδιάς.
Ο Κωνσταντίνος (Ντίνος) Κέντρας, έτσι όλοι τον ήξεραν, διετέλεσε πρόεδρος της Ροδιάς και αντιδήμαρχος του Δήμου Τυρνάβου την περίοδο 2012- 2014. Χθες με ανακοίνωσή του το Δημοτικό Συμβούλιο Τυρνάβου ομόφωνα εξέφρασε τη βαθιά του θλίψη και τα ειλικρινή συλλυπητήρια του δημάρχου Ιωάννη Κόκουρα και των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου στους οικείους του εκλιπόντος, αγωνιστή της τοπικής αυτοδιοίκησης που υπηρέτησε τον λαό του Δήμου Τυρνάβου.

 

Ν.Ε. ΚΙΝΑΛ ΚΑΙ ΛΙΑΚΟΥΛΗ
Η Ν.Ε. Λάρισας και η Δ.Ο. Τυρνάβου του Κινήματος Αλλαγής, εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη για τον αιφνίδιο και πρόωρο θάνατο του συντρόφου Ντίνου Κέντρα, αναφέρει σχετική ανακοίνωσή τους.
«Ο Ντίνος, ένας αγνός αγωνιστής, με όραμα και μεγάλη προσφορά στην πολυετή πορεία του στην Τ.Α. όντας κοινοτάρχης Ροδιάς και μετέπειτα αντιδήμαρχος, υπήρξε βασικό και ενεργό στέλεχος μέχρι την τελευταία στιγμή με συνεχή συμμετοχή στις δράσεις τόσο της Ν.Ε. όσο και της Δ.Ο. του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ.
Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια, τους οικείους και τους πολυπληθείς φίλους του».
* «Αποχαιρετάμε τον Ντίνο Κέντρα, με έναν κόμπο στον λαιμό και ένα σφίξιμο στην καρδιά -αναφέρει σχετική συλλυπητήρια δήλωση της Λίτσας Λιακούλη. Γιατί όλοι ξέρουμε, ότι έπρεπε ακόμη να μείνει… Ότι θέλαμε ακόμη να μείνει, γιατί είχε ακόμη να προσφέρει, γιατί ήταν πάντα χρήσιμος και γιατί ήταν πραγματικά, απαραίτητος...
Τον συνάντησα πρώτη φορά το 1994, στο καφενείο του αγαπημένου χωριού του, της Ροδιάς. Περίμενα να μιλήσουμε κοινωνικά, ποιος είναι, ποια είμαι, να γνωριστούμε καλύτερα… Εκείνος όμως, ήθελε να μιλήσει για το χωριό του, για τις ανάγκες του, για την πρόοδο, για τον σοσιαλισμό και μετά για τον κόσμο ολόκληρο.
Ήθελε να τον αλλάξει τον κόσμο, να τον κάνει πιο ελκυστικό, πιο δημοκρατικό.
Πάντα γνήσιος και αυθεντικός, λόγια σταράτα και βλέμμα ευθύ, πιστός στις αρχές και στις αξίες του, δεν έγινε ποτέ πολιτικός γυρολόγος και δεν πρόδωσε ποτέ τον εαυτό του, τον πολιτικό του χώρο και όσους τον εμπιστεύθηκαν.
Βρέθηκε στο μετερίζι των αγώνων της αυτοδιοίκησης και διεκδίκησε με πάθος λύσεις στα χρόνια ζητήματα του τόπου μας, ενώ παράλληλα εμπλούτισε με τις προτάσεις του το σχέδιο για την αναβάθμιση των υπηρεσιών στους πολίτες, με Αγάπη στον Άνθρωπο.
Αφήνει πίσω του τους αγώνες του, τη βαθιά συναισθηματική του σχέση με τους Ανθρώπους, την ευαίσθητη οπτική του για τη ζωή και την πολιτική, που θα είναι για όλους μας ανεκτίμητη παρακαταθήκη.
Ειδικά για το ΠΑΣΟΚ και το Κίνημα Αλλαγής, ο Ντίνος ήταν ένας φωτεινός φάρος, απόλυτης ευαισθησίας και αιώνιας αξίας.
Καλό ταξίδι, Φίλε Ντίνο!», καταλήγει η δήλωση της βουλευτή.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass