Η Αννα Βαγενά υπέρ Αλ. Τσίπρα

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΩΓΗ ΚΑΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ

Δημοσίευση: 28 Ιαν 2021 15:42

«Όλοι εμείς που, ως δημόσια πρόσωπα, έχουμε υποστεί κατά καιρούς αήθεις επιθέσεις από δημοσιογράφους και ΜΜΕ, που δεν έχουν κανέναν κώδικα δεοντολογίας, με ανεπιβεβαίωτες, ψευδείς ή και κατασκευασμένες πληροφορίες και με ανυπολόγιστες ηθικές βλάβες στην

προσωπική και οικογενειακή μας ζωή, διαθέτουμε έναν και μοναδικό τρόπο άμυνας. Είναι αυτός που ακολούθησε και εφάρμοσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, καταθέτοντας αγωγή ενάντια στους «δημοσιογράφους»-συκοφάντες του για τη δήθεν αγορά βίλας 1 εκατ. ευρώ και διεκδικώντας την αποκατάσταση της ηθικής βλάβης που υπέστη από την παράνομη προσβολή της προσωπικότητας, της τιμής και της υπόληψής του»
Αυτά αναφέρει σε ανακοίνωσή της η βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ, Άννα Βαγενά, επισημαίνοντας: «Δεν αναφέρομαι, φυσικά, σε περιπτώσεις καλόπιστης κριτικής. Αυτή οφείλουμε όχι μόνο να την αποδεχόμαστε, αλλά και να την επιδιώκουμε. Εδώ, όμως, μιλάμε για χυδαία και δόλια συκοφάντηση, που έχει ως ξεκάθαρο και μοναδικό σκοπό να παραπληροφορήσει την κοινή γνώμη και να «χτυπήσει» τον σημαντικότερο πολιτικό αντίπαλο της κυβερνώσας παράταξης, η οποία, βέβαια, έσπευσε να λειτουργήσει ως συνήγορος υπεράσπισης των συκοφαντών του Αλέξη Τσίπρα. Κοίτα ποιος μιλάει για φίμωση του Τύπου, η ΝΔ που από τότε που πήρε στα χέρια της την εξουσία έχει μπουκώσει με χρήματα τα ΜΜΕ, επιβάλλοντας τη χειρότερη «ανελευθερία» στον Τύπο που έχουμε δει σε όλη τη Μεταπολίτευση.
Ο Αλέξης Τσίπρας, έχει δηλώσει από την πρώτη στιγμή ότι τα ποσά που διεκδικεί θα κατατεθούν προς ενίσχυση του ασφαλιστικού φορέα των δημοσιογράφων. Το ποιόν του καθενός φαίνεται στις πράξεις και όχι στα λόγια και καταγράφεται στην ιστορία αυτού του τόπου. Και οι ψηφοφόροι δεν είναι πρόβατα, είναι αγανακτισμένοι άνθρωποι, που έχουν περάσει δύσκολα και που τώρα περνάν και πάλι μία νέα δοκιμασία και για αυτό αξίζουν μεγαλύτερο σεβασμό από αυτόν που τους δείχνει η κυβέρνηση και τα φερέφωνά της».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass