Ψηφίζεται ο Προϋπολογισμός του 2021

ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΦΑΡΣΑΛΩΝ

Δημοσίευση: 23 Ιαν 2021 15:16

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)
Σε ειδική συνεδρίαση που θα πραγματοποιηθεί στις 26 Ιανουαρίου 2021 ημέρα Τρίτη και ώρα 13:30 με τηλεδιάσκεψη, θα γίνει η λήψη αποφάσεων, στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης.
-Λήψη απόφασης, για την έγκριση Προϋπολογισμού του Δήμου Φαρσάλων, οικονομικού έτους 2021.


-Λήψη απόφασης, για την έγκριση του Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης (Ο.Π.Δ.) του Δήμου, οικον. έτους 2021.
Λίγο αργότερα μετά από την ειδική συνεδρίαση στις 3 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Φαρσάλων με τηλεδιάσκεψη, για συζήτηση και λήψη απόφασης, στα παρακάτω 9 θέματα της ημερήσιας διάταξης.
-Λήψη απόφασης, για κατανομή ποσού 532.269,22€ που προέρχεται από την επιχορήγηση «ΚΑΠ Επενδυτικών Δαπανών (πρώην ΣΑΤΑ) σε έργα του Τεχνικού Προγράμματος 2021.
-Λήψη απόφασης, για την έγκριση του Σχεδίου αστέγων κατά την περίοδο του χειμώνα.
-Λήψη απόφασης, συγκρότησης τριμελούς επιτροπής Ανταλλαγής Ακινήτων του Δήμου και ορισμός δύο (2) τακτικών αιρετών μελών και ενός (1) δημοτικού υπαλλήλου ως γραμματέα, με τους αναπληρωτές τους.
-Λήψη απόφασης, συγκρότησης τριμελούς επιτροπής Διενέργειας Δημοπρασιών για την Εκποίηση ή Εκμίσθωση Πραγμάτων του Δήμου και ορισμός δύο (2) τακτικών αιρετών και ενός (1) δημοτικού υπαλλήλου ως γραμματέα.
-Λήψη απόφασης, συγκρότησης τριμελούς Εκτιμητικής Επιτροπής του Δήμου για τον καθορισμό τιμήματος ακινήτων και ορισμός δύο (2) τακτικών αιρετών μελών, ενός (1) Μηχανικού της Τεχνικής Υπηρεσίας και ενός (1) δημοτικού υπαλλήλου ως γραμματέα, με τους αναπληρωτές τους.
-Λήψη απόφασης, συγκρότησης τριμελούς επιτροπής Συμβιβαστικής. Επίλυσης Φορολογικών Διαφορών και Αμφισβητήσεων του Δήμου και ορισμός δύο (2) τακτικών αιρετών μελών, ενός (1) δημότη και ενός (1) δημοτικού υπαλλήλου ως γραμματέα, με τους αναπληρωτές τους.
-Λήψη απόφασης, συγκρότησης τριμελούς επιτροπής Καταστροφής Αντικειμένων του Δήμου που δεν έχουν Καμία Αξία και ορισμός δύο (2) τακτικών αιρετών μελών, ενός (l) δημότη και ενός (1) δημοτικού υπαλλήλου ως γραμματέα, με τους αναπληρωτές τους.
-Λήψη απόφασης, για συγκρότηση των παρακάτω επιτροπών (άρθρο 221 του Ν. 4412/2016): α) παρακολούθησης υπηρεσιών, εργασιών και μεταφορών β) παραλαβής προμηθειών, για το έτος 2021.
-Λήψη απόφασης, για συγκρότηση επιτροπής παραλαβής έργων και εργασιών αξίας έως 5.869,40 ευρώ για το έτος 2021.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass