«Προσπάθεια εξωραϊσμού του κυβερνητικού εγκλήματος για τη διαχείριση της πανδημίας»

Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ – ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΕΠΙΚΡΙΝΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΡΧΗ

Δημοσίευση: 09 Ιαν 2021 20:45

«Η Περιφερειακή Αρχή Θεσσαλίας δεν κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της, όπως αρέσκεται να λέει για να βοηθήσει στην αντιμετώπιση της πανδημίας.

Συμμετέχει από τη δική της σκοπιά στη ναρκοθέτηση συνολικά της δημόσιας υγείας ως εντολέας ενός σχεδίου που υποτάσσεται στη διάσωση όχι των ανθρώπινων ζωών, αλλά των καπιταλιστικών κερδών».
Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Αριστερή Παρέμβαση στη Θεσσαλία – Ανταρσία για την Ανατροπή και προσθέτει: Η προσπάθεια εξωραϊσμού του κυβερνητικού εγκλήματος για τη διαχείριση της πανδημίας είναι ύβρις στους ανθρώπους που παλεύουν για τη ζωή τους. Δύο κόσμοι που δε συναντώνται πουθενά τοποθετήθηκαν στην ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου στις 4 Ιανουαρίου για την αντιμετώπιση του covid. Από τη μία εκείνοι που προσπάθησαν να εξωραΐσουν με κάθε μέσο τη δολοφονική πολιτική της κυβέρνησης. Όλοι εκείνοι που διαπράττοντας μια τεράστια ύβρη δήλωναν πως «τα καταφέραμε αρκετά καλά» τη στιγμή που η Θεσσαλία είχε μέχρι εκείνη τη στιγμή περίπου 500 (486) νεκρούς και σε πανελλαδική κλίμακα 5.000 άνθρωποι είχαν χάσει τη ζωή τους. Από την άλλη μεριά οι άνθρωποι τής πραγματικής μάχης. Οι γιατροί και εκλεγμένοι εκπρόσωποι των συναδέλφων τους, και όχι διορισμένοι από κυβερνητικά επιτελεία, μίλησαν για τα πραγματικά προβλήματα, για την προμελετημένη δολοφονία των κυβερνητικών κλιμακίων, εναντίον της κοινωνικής πλειοψηφίας, η αναφορά των οποίων «πείραξε» αισθητά τον Περιφερειάρχη. Ενός Περιφερειάρχη που βάφτισε οποιαδήποτε πρόταση διαφοροποιούταν από το κυβερνητικό έγκλημα «game blame», σε μία προσπάθεια να μετατρέψει μία κρίσιμη συζήτηση σε επιδεικτικό σόου προβολής του κυβερνητικού έργου».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass