ΑΠΛΟΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΧΩΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Τα χαμένα πορτοφόλια στη... βιτρίνα

Δημοσίευση: 15 Ιουλ 2014 2:35 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 15:44
Σε... βιτρίνα, για να τα βλέπουν οι ενδιαφερόμενοι, έβαλε η αστυνομία και συγκεκριμένα η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας, τα χαμένα πορτοφόλια! Πρόκειται για ένα μικρό μέρος του μεγάλου όγκου πορτοφολιών, που χάθηκαν με διάφορους τρόπους, από τους κατόχους τους και βρέθηκαν από την αστυνομία.
Η βιτρίνα, όπως στα εμπορικά καταστήματα, αλλάζει κατά καιρούς, ώστε να μπαίνουν όλα τα πορτοφόλια που βρέθηκαν και να τα βλέπουν οι πολίτες, που για διάφορους λόγους, περνούν από την αστυνομία. Πρόκειται για πορτοφόλια, που βρέθηκαν μετά από κλοπές, σε κάδους κ.λπ., χωρίς χρήματα βέβαια, αλλά με τα υπόλοιπα χαρτιά στη θέση τους. Είναι κι άλλα, που βρέθηκαν από πολίτες και παραδόθηκαν στην αστυνομία, μήπως και ανακαλυφθούν οι κάτοχοί τους. Τα πορτοφόλια είναι πάρα πολλά και για να μην... ξεχνιούνται στα συρτάρια, μπαίνουν στη βιτρίνα.
Βέβαια, απωλεσθέντα είναι κι άλλα αντικείμενα, όπως π.χ. τα κλειδιά. Αρμαθιές κλειδιών, βρίσκονται σε ένα μεγάλο κουτί, «περιμένοντας» τον κάτοχό τους. Ουσιαστικά, ποτέ δεν βρίσκεται, για τα περισσότερα αντικείμενα. Οι περισσότεροι κάτοχοι, αντικαθιστούν τα χαμένα έγγραφα ή κλειδιά, οπότε μετά δεν ενδιαφέρονται ιδιαίτερα, εκτός αν πρόκειται για κάτι σημαντικό. Όμως, η έκθεσή τους σε βιτρίνα, είναι ένας απλός και πρακτικός τρόπος, αναζήτησης...
Ε. Ρ.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass