ΣΕ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΛΕΙ Η ΠΟΕ-ΟΤΑ

Ανεπιθύμητοι στους δήμους οι ελεγκτές συμβάσεων Αορίστου

Δημοσίευση: 14 Ιουλ 2014 23:02 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 15:42

Να χαρακτηρίσουν «ανεπιθύμητους» τους ελεγκτές που επισκέπτονται τους δήμους προκειμένου να εξετάσουν τις συμβάσεις εργαζομένων που είχαν μετατραπεί σε αορίστου χρόνου, καλεί δημάρχους και υπηρεσιακούς παράγοντες, η ΠΟΕ-ΟΤΑ, ζητώντας να μην τους παρασχεθούν διευκολύνσεις.

Αναλυτικά, σε ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία εργαζομένων στους δήμους επισημαίνει: «Τις τελευταίες ημέρες, στο πλαίσιο του επανελέγχου της μετατροπής των Συμβάσεων Εργασίας σε Αορίστου Χρόνου, έχουν αρχίσει και κάνουν την εμφάνισή τους σε πολλούς Δήμους «Ελεγκτές», ώστε να προετοιμάσουν τη νέα δεξαμενή των υπό απόλυση εργαζομένων που έχει συμφωνήσει η συγκυβέρνηση (Ν.Δ.-ΠΑ.ΣΟ.Κ.) με την τρόικα. Η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. με προηγούμενο έγγραφό της είχε ενημερώσει κάθε εμπλεκόμενο ότι δεν θα ανεχτεί την απόλυση ούτε ενός υπαλλήλου μέσω μιας κίβδηλης διαδικασίας ελέγχου και θα μας βρει αντιμέτωπους με όλα τα μέσα (συνδικαλιστικά, κινηματικά και νομικά).

Γι’ αυτό, με την εμφάνισή τους σε οποιοδήποτε Δήμο τους ενημερώνουμε ότι είναι ανεπιθύμητοι και καλούμε την Δημοτική Αρχή και τους υπηρεσιακούς παράγοντες να μην τους παρέχουν καμία διευκόλυνση στο «έργο» τους. Ταυτόχρονα, οι Σύλλογοι-Μέλη της Ομοσπονδίας προκειμένου να αποτρέψουν με κάθε τρόπο όχι μόνο τον επανέλεγχο αλλά και την παρουσία των «Ελεγκτών» πραγματοποιούν με την επίσκεψή τους, αγωνιστικές δράσεις (Γεν. Συνελεύσεις, Συγκεντρώσεις, Καταλήψεις, κ.λπ.) προκειμένου να καταλάβουν ότι η παρουσία τους δημιουργεί προβλήματα στην απρόσκοπτη λειτουργία των υπηρεσιών ενώ οι ίδιοι είναι ανεπιθύμητοι και θα πρέπει να αποχωρήσουν άμεσα.

Η συγκυβέρνηση με τη διαδικασία αυτή δεν έχει άλλο στόχο εκτός από την απόλυση χιλιάδων εργαζομένων, τη διάλυση των Δημοσίων Υπηρεσιών και την παράδοσή τους στα μεγάλα επιχειρηματικά-εργολαβικά συμφέροντα. Γι’ αυτό έχουμε όλοι υποχρέωση να ανατρέψουμε αυτές τις πολιτικές».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass