Κυπριακό χρώμα στη Γιορτή Πηνειού

Δημοσίευση: 06 Ιουλ 2014 18:33 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 15:27

Για δέκατη τέταρτη συνεχή χρόνια ο Σύλλογος Κυπρίων Νομού Λάρισας σε συνεργασία πάντα με τον Κυπριακό Οργανισμό τουρισμού (Κ.Ο.Τ.), έδωσε τον παρόν του στις καθιερωμένες εορτές Πηνειού που ξεκίνησαν το Σάββατο 28 Ιουνίου 2014 και τελειώνουν σήμερα Κυριακή το βράδυ. Το Σάββατο το μεσημέρι 28/07/2014, ημέρα της επίσημης παρουσίασης των εκδηλώσεων στα Μ.Μ.Ε., παρατέθηκε δεξίωση προσφορά του Κ.Ο.Τ, προς τους δημοσιογράφους και τους διοργανωτές φορείς.

Την Τετάρτη το βράδυ 02-07-2014 παρουσιάσθηκαν ενώπιων τουλάχιστον 2000 θεατών που κατέκλυσαν τον χώρο γύρω από την κεντρική εξέδρα εκδηλώσεων, παραδοσιακοί χοροί της Κύπρου. Την επιμέλεια του χορευτικού είχε ο χοροδιδάσκαλος του Συλλόγου Φίλων Λαϊκής παράδοσης κ. Γιώργος Τσιπλακούλης.

Το περίπτερο από το οποίο πέρασαν χιλιάδες επισκέπτες παρέμεινε ανοικτό πρωί-απόγευμα για ενημέρωση και δωρεάν διανομή πλούσιου ενημερωτικού υλικού έκδοσης του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού, του Γραφείου τύπου και Πληροφοριών της Κυπριακής Δημοκρατίας και του Συλλόγου Κυπρίων Νομού Λάρισας. Όλοι τους είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα θέματα που αφορούν το νησί μας και να δοκιμάσουν εκλεκτές κυπριακές γεύσεις. Οι εντυπώσεις τους για το περίπτερο της Κύπρου ήταν όπως πάντα εξαιρετικές.

Το παρόν στις εκδηλώσεις έδωσε και η υπεύθυνη μάρκετινγκ του Κ.Ο.Τ. Κυρία Ιωάννα Χατζηκωστή, η οποία είχε την ευκαιρία να ενημερώσει για τις οργανωμένες εκδρομές προς την Κύπρο και να κάνει δηλώσεις που μεταδόθηκαν από όλους τους τοπικούς τηλεοπτικούς σταθμούς. Ακόμα η Κυρία Χατζηκωστή είχε το προνόμιο να  απευθύνει χαιρετισμό και στην επίσημη τελετή έναρξης των εορτών Πηνειού στην παρουσία πολλών επισήμων και πλήθος κόσμου.

Για την επιτυχή συμμετοχή τους και στις φετινές Εορτές Πηνειού, ο Σύλλογος Κυπρίων Νομού Λάρισας και ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού πήραν τα εύσημα των διοργανωτών και τους απονεμήθηκαν ειδικά τιμητικά διπλώματα.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass