ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΔΑΒΛΕΡΗ

Εγκαταλειμμένος ο παλιός υδατόπυργος Γιάννουλης

Δημοσίευση: 03 Ιουλ 2014 2:41 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 15:22
ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε», του Κώστα Τσόλα)
Σε κακά χάλια βρίσκεται εδώ και πολλά χρόνια ο παλιός υδατόπυργος της Γιάννουλης και με αφορμή το «λίφτινγκ» που γίνεται στον παλαιό υδατόπυργο της Λάρισας, για άλλη μια φορά, στον χώρο της ΔΕΥΑΛ ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Γιάννουλης κ. Γιάννης Δαβλέρης με παρέμβασή του στην «Ε», αναφέρεται στις ενέργειες που έκανε εδώ και τρία χρόνια προς τη ΔΕΥΑΛ για να συντηρήσουν τον υδατόπυργο που βρίσκεται στο κέντρο της Γιάννουλης απέναντι από τα παλιά γραφεία της κοινότητας (ΚΑΠΗ).
Πραγματικά η εικόνα που δείχνει σήμερα ο υδατόπυργος είναι άθλια. Έχουν αποκολληθεί οι σοβάδες και εξέχουν τα τούβλα κινδυνεύοντας ακόμα και με κατάρρευση τμημάτων του.
Ο κ. Δαβλέρης τονίζει ακόμα ότι η σκέψη και μόνο των χιλιάδων κατοίκων της Γιάννουλης, ότι εφεδρικά κάποιες φορές μπορούν να πίνουν νερό που προέρχεται από αυτόν τον υδατόπυργο είναι άσχημη.
Και συνεχίζει: «Η Γιάννουλη είναι σήμερα η πρώτη σε ανάπτυξη στον Δήμο Λαρισαίων, αποτελεί την πρώτη εικόνα του Δήμου Λαρισαίων για εκείνους που έρχονται από τη Δυτική Μακεδονία, αλλά και από τα Βαλκάνια και αντικρίζουν μια εικόνα απαράδεκτη, τόσο του υδατόπυργου, όσο και του περιβάλλοντα χώρου ο οποίος είναι γεμάτος με χόρτα».
Και ο κ. Δαβλέρης καταλήγει: «Ποιες οι σκέψεις και κυρίως οι προτάσεις της ΔΕΥΑΛ για το συγκεκριμένο θέμα;».
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass