ΜΟΛΙΣ ΤΡΙΑ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ

Εκλογικά κέντρα μόνο από τα κόμματα εξουσίας!

Δημοσίευση: 04 Σεπ 2015 0:08

 

 

Μετρημένα στα... δάχτυλα του ενός χεριού είναι τα εκλογικά κέντρα των κομμάτων σε αυτή την προεκλογική περίοδο στη Λάρισα.

Φαίνεται ότι έχουν περάσει ανεπιστρεπτί οι εποχές των τεράστιων γραφείων, των φωταγωγημένων καθόλη τη διάρκεια της μέρας, με τις μεγαφωνικές εγκαταστάσεις στη διαπασών και τα στελέχη να μπαινοβγαίνουν μοιράζοντας ψηφοδέλτια…

Η... γνωστή σε όλους οικονομική συγκυρία, οι απανωτές εκλογικές διαδικασίες που έχουν εύλογα αφήσει «πανί με πανί» τα στελέχη, καθώς και το γεγονός ότι αυτή τη φορά οι εκλογές γίνονται με λίστα και δεν υπάρχει το κυνήγι του σταυρού, οδήγησαν τις περισσότερες Νομαρχιακές Επιτροπές στην απόφαση να μην ενοικιάσουν γραφεία στο κέντρο της πόλης προκειμένου να λειτουργήσουν ως εκλογικά κέντρα και να αναζητήσουν άλλους τρόπους προβολής των υποψηφίων τους.

Έτσι, η πολλή δουλειά θα γίνεται στα υπάρχοντα γραφεία των κομμάτων, ενώ άλλα κόμματα επέλεξαν τη λειτουργία περιπτέρων στην κεντρική πλατεία.

ΤΡΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ...ΤΟΛΜΟΥΝ

Οι υπεύθυνοι του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας αποφάσισαν να λειτουργήσουν εκλογικό κέντρο επί της οδού Ρούσβελτ, δίπλα ακριβώς από τη Στρατολογία.

Οι... πρώην τους σύντροφοι της Λαϊκής Ενότητας στεγάζονται ένα τετράγωνο πιο πάνω, στον πεζόδρομο της Ασκληπιού, στον αριθμό 35, δηλαδή στο γραφείο που είχε ως εκλογικό κέντρο ο ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του περασμένου Ιανουαρίου!

Εκλογικό κέντρο θα λειτουργήσει αυτή τη φορά και η τοπική Νέα Δημοκρατία, κάτι που δεν είχε κάνει την προηγούμενη προεκλογική περίοδο. Θα στεγάζεται στο γραφείο στη συμβολή των οδών Βενιζέλου και Παπαναστασίου, απέναντι από το Αρχαίο Θέατρο της πόλης.

Κατά τα άλλα, χωρίς εκλογικό κέντρο θα προχωρήσουν αυτή την προεκλογική περίοδο τα υπόλοιπα κόμματα, χρησιμοποιώντας για τις ανάγκες της συγκυρίας τα γραφεία των Νομαρχιακών τους Επιτροπών.

Πρόκειται συγκεκριμένα για το ΚΚΕ (Πανός 9), το ΠΑΣΟΚ (Λαπηθών 6, 1ος όροφος), τους Ανεξάρτητους Έλληνες, αλλά και το Ποτάμι που χρησιμοποιεί για τις ανάγκες της προεκλογικής εκστρατείας το γραφείο του βουλευτή Κώστα Μπαργιώτα, επί της οδού Ρούσβελτ 18, στον 2ο όροφο.

Πάντως, το ΚΚΕ λειτουργεί ήδη περίπτερο στην κεντρική πλατεία της Λάρισας, ενώ περίπτερο στην ίδια πλατεία – αυτό μπροστά από το Δικαστικό Μέγαρο – θα λειτουργήσουν και τα στελέχη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Τέλος, για μία ακόμα εκλογική αναμέτρηση, δεν θα λειτουργήσει εκλογικό κέντρο η Χρυσή Αυγή, η οποία διατηρεί κλειστά και τα γραφεία της στην πόλη.

Μεν. Κατσαμπέλας

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass