«Γιατί ήμουν υποψήφιος για εκπρόσωπος του Δήμου Λαρισαίων, στην Α.Ε.ΝΟ.Λ Α.Ε.»

Δημοσίευση: 03 Ιουλ 2020 15:20
Ο Παν. Γούλας επικεφαλής της παράταξης ΠΡΑΞΙ Ο Παν. Γούλας επικεφαλής της παράταξης ΠΡΑΞΙ

Τους λόγους για τους οποίους ήταν υποψήφιος και επιλέχθηκε να αντιπροσωπεύσει τον Δήμο Λαρισαίων στην Εταιρεία Α.Ε.ΝΟ.Λ Α.Ε., εξηγεί σε επιστολή του στην «Ε» ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΠΡΑΞΙ» κ. Παναγιώτης Γούλας, ομότιμος καθηγητής και πρώην πρύτανης του ΑΤΕΙ Θεσσαλίας.


Αναλυτικότερα αναφέρει: «Η υποψηφιότητά μου σημαίνει εμπειρία σε βάθος του αντικειμένου και όχι αλαζονική συμπεριφορά ή κίνηση συναλλαγής, κάτι που δεν είναι και στην ιδιοσυγκρασία μου.
Στο Δημοτικό Συμβούλιο της 16ης Ιουνίου 2020 το τρίτο θέμα της ημερήσιας διάταξης ήταν: Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου Λαρισαίων στις Τακτικές και Έκτακτες Γενικές Συνελεύσεις των Μετόχων της Αναπτυξιακής Εταιρείας Α.Ε.ΝΟ.Λ. Α.Ε.
Κοινοποιήθηκε στα μέλη του Δ.Σ. (από τον πρόεδρό του Δημ. Συμβουλίου), η εισήγηση–πρόταση όπου προτείνονταν για την κάλυψη της αναφερόμενης θέσης για τακτικός ο κ. Γεώργιος Σούλτης αντιδήμαρχος Επιχειρησιακού Σχεδιασμού και Τεχνικών Εργων με αναπληρωτή τον αντιδήμαρχο κ. Ιωάννη Αλεξούδη .
Αμέσως μετά την κοινοποίηση της ημερήσιας διάταξης ενημέρωσα τον κ. Δήμαρχο και τους επικεφαλής των παρατάξεων, γιατί θέλω να είμαι υποψήφιος για την αναφερόμενη θέση.
Κατά την πορεία της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου ο κ. Δήμαρχος αλλάζει την εισήγησή του και προτείνει εμένα αντί του κ. Σούλτη.
Παίρνοντας τον λόγο στη συνεδρίαση, ευχαρίστησα τον κ. Δήμαρχο για την πρότασή του και εξήγησα στην ολομέλεια του Δημοτικού Συμβουλίου στις 16-06-2020 τους λόγους που έβαλα υποψηφιότητα.
Το αποτέλεσμα ήταν να γίνει αποδεκτό το αίτημά μου και να ψηφιστώ από ευρεία πλειοψηφία των παρόντων δημοτικών συμβούλων.
Συμμετείχα στην Επιστημονική ομάδα σύνταξης της 1ης και 2ης Μελέτης Leader, για την ένταξη της Περιοχής Ελασσόνας στο αναφερόμενο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα. Συμμετείχα ως σύμβουλος στην οργάνωση και στην υλοποίηση του προγράμματος Leader Ελασσόνας με άλλους επιστήμονες, στη λειτουργία της εταιρείας ΑΝ.ΕΛ Α.Ε. Συμμετείχα στην Επιστημονική ομάδα σύνταξης της 1ης και 2ης Μελέτης Leader, για την ένταξη των Περιοχών Τρικάλων (Καλαμπάκας και Πύλης). Συμμετείχα ως σύμβουλος στην οργάνωση και στην υλοποίηση του προγράμματος Leader Τρικάλων (Καλαμπάκας και Πύλης, με άλλους επιστήμονες στη λειτουργία της εταιρείας ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε. Συνεργάσθηκα με την ΑΝΚΟ ΚΟΖΑΝΗΣ σε ειδικά προγράμματα (η ΑΝΚΟ ΚΟΖΑΝΗΣ έγινε η μεγαλύτερη Αναπτυξιακή εταιρεία με 70 περίπου επιστήμονες).
Από τα παραπάνω φαίνεται ότι ήμουν από τους ιδρυτές των αναπτυξιακών εταιρειών ΑΝ.ΕΛ Α.Ε. Ελασσόνας και ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε. Καλαμπάκας-Πύλης Τρικάλων, αλλά και από τους πρωτοπόρους των μελετών Leader των αναφερομένων περιοχών που εγκρίθηκαν και υλοποιήθηκαν με τον καλύτερο τρόπο».
Και καταλήγει: «Τέλος ευχαριστώ και πάλι τους δημοτικούς συμβούλους οι οποίοι με ψήφισαν και να διαβεβαιώσω ότι θα υπερασπισθώ τα συμφέροντα του Δήμου Λαρισαίων, αλλά και τους στόχους του προγράμματος».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass