ΚΟΜΗΤΣΑΣ ΣΕ ΧΑΤΖΟΥΛΗ ΓΙΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΣΕ ΑΠΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΙΛΕΛΕΡ:

Καμία νέα απόφαση παραχώρησης, παρά μόνο άγχος για δημοσιότητα...

Δημοσίευση: 02 Σεπ 2015 0:28

 

Με αφορμή δημοσίευμα της «Ε» στο οποίο ο αντιδήμαρχος του Δήμου Κιλελέρ Χρήστος Χατζούλης δηλώνει ότι ο Δήμος στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής που αναπτύσσει παραχωρεί οικόπεδα στη Γλαύκη σε αδύναμους οικονομικά δημότες, ο πρώην δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης «Ανεξάρτητη Κίνηση Ενεργών Πολιτών», κ. Ρίζος Κομήτσας, αναφέρει ότι «καμία τέτοια απόφαση δεν έχει πάρει μέχρι σήμερα το Δημοτικό μας Συμβούλιο και όλα όσα αναφέρονται αφορούν παλιά απόφαση του Κοινοτικού Συμβουλίου Γλαύκης που υλοποιήθηκε το 1990. Απλά στην τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ. Κιλελέρ που είχαμε την Πέμπτη 27/8/2015 εξουσιοδοτήσαμε το Δήμαρχο να υπογράψει ένα συμβόλαιο που αφορά παραχώρηση εκείνης της εποχής και από αμέλεια του ιδιοκτήτη δεν τακτοποιήθηκε μέχρι σήμερα.

Δυστυχώς το άγχος του αντιδημάρχου για λίγη δημοσιότητα και η επιπολαιότητα των συνεργατών του κ. Νασιακόπουλου, οι οποίοι για άλλη μια φορά τον εκθέτουν, προκάλεσαν ένα δημοσίευμα που δίνει την αίσθηση στους αναγνώστες και ιδιαίτερα στους δημότες μας, ότι ο Δήμος Κιλελέρ παραχωρεί σήμερα οικόπεδα σε άπορους δημότες κάτι το οποίο είναι αναληθές και ανυπόστατο.

Επίσης στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι ανάλογες παραχωρήσεις έγιναν στο παρελθόν και στον οικισμό της Χάλκης, χωριό καταγωγής του αντιδημάρχου Χρήστου Χατζούλη κάτι που δεν έγινε ποτέ τουλάχιστον μεταπολεμικά.

Θεωρούμε ότι η Δημοτική Αρχή Κιλελέρ η οποία εκτίθεται άμεσα από το δημοσίευμα πρέπει να πληροφορήσει επίσημα τους δημότες πως δεν υπάρχει πρόσφατη απόφαση παραχώρησης οικοπέδων σε απόρους τόσο στη Γλαύκη όσο και σε άλλους οικισμούς του Δήμου Κιλελέρ προς αποφυγή παρεξηγήσεων και συνωστισμό ενδιαφερομένων στα γραφεία του Δήμου».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass