Δωρεάν νοσηλεία για νεφροπαθείς στη Σύγχρονη Πολυκλινική

Δημοσίευση: 19 Μαρ 2020 22:28

Δωρεάν νοσηλεία σε νεφροπαθείς που είναι υποχρεωμένοι να μετακινούνται τρεις φορές την εβδομάδα για να κάνουν αιμοκάθαρση, προσφέρει  η Σύγχρονη Πολυκλινική σε μια προσπάθεια να συμβάλει ουσιαστικά στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.

Οι νεφροπαθείς θα υποβάλλονται σε αιμοκάθαρση και συγχρόνως θα φιλοξενούνται σε χώρους απομόνωσης στην κλινική, υπό ιατρική παρακολούθηση χωρίς κανένα προσωπικό οικονομικό κόστος.

Αναλυτικότερα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της διεύθυνσης της που δημοσιεύθηκε σήμερα στην έντυπη έκδοση της «Ελευθερίας, «ζούμε πρωτόγνωρες καταστάσεις με απρόβλεπτες συνέπειες για όλο τον πληθυσμό. Οι ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού διατρέχουν μεγαλύτερους κινδύνους. Η μόνη αποτελεσματική αντιμετώπιση είναι η πλήρης απομόνωση όλων των πολιτών στα σπίτια τους και η απόλυτη τήρηση των οδηγιών υγιεινής από τους υπεύθυνους. Η Σύγχρονη Πολυκλινική θέλοντας να συμβάλει αποφασιστικά στην αντιμετώπιση των προβλημάτων των νεφροπαθών συμπολιτών μας, που είναι υποχρεωμένοι να μετακινούνται τρεις φορές την εβδομάδα για να κάνουν αιμοκάθαρση, διατίθεται να νοσηλεύσει απολύτως ΔΩΡΕΑΝ για τους ίδιους, έναν ικανό αριθμό νεφροπαθών σε χώρους απομόνωσης της κλινικής. Έτσι για την περίοδο των έκτακτων μέτρων, οι συγκεκριμένοι νεφροπαθείς, θα υποβάλλονται σε αιμοκάθαρση και συγχρόνως θα φιλοξενούνται στην κλινική υπό ιατρική παρακολούθηση χωρίς κανένα προσωπικό οικονομικό κόστος. Απευθυνόμαστε στον σύλλογο νεφροπαθών για να ενημερώσει σχετικά όλους τους νεφροπαθείς του νομού».

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στα 2410-922.551, 2410-922.552.  

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass