Φθορές σε φυλάκιο σιδηροδρομικής φυλασσόμενης διάβασης στην Αγιάς

ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΤΗΣ ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Δημοσίευση: 11 Μαρ 2020 15:14

Μικρή ζημιά στο φυλάκιο Φυλασσόμενης Διάβασης στο ύψος της οδού Αγιάς προκάλεσαν χθες το πρωί άγνωστοι Ρομά που νωρίτερα είχαν συγκεντρωθεί στο σημείο.

Ο λόγος της ολιγόλεπτης συγκέντρωσής τους ήταν σύμφωνα με εκτιμήσεις των ανθρώπων του σιδηρόδρομου, ότι παρά το γεγονός πως έχει περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα από το δυστύχημα με θύμα ένα μικρό παιδί, δεν έχουν γίνει οι απαραίτητες εργασίες για την ασφάλεια των κατοίκων.

*Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ εν τω μεταξύ ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι από μεθαύριο Παρασκευή 13.3.2020 αναστέλλεται -προσωρινά- η κυκλοφορία των αμαξοστοιχιών 3500 και 3501, Αθήνα-Θεσσαλονίκη και Θεσσαλονίκη-Αθήνα αντίστοιχα. Στην ίδια ανακοίνωση ευχαριστεί το επιβατικό κοινό «που αγκάλιασε τα καινούργια αυτά δρομολόγια και δεσμεύεται για την επαναφορά τους την εορταστική περίοδο του Πάσχα».

Σύμφωνα με τους ανθρώπους της εταιρείας στη Λάρισα, πρόκειται για δρομολόγιο που είχε μπει να εξυπηρετήσει τις αυξημένες ανάγκες του επιβατικού κοινού και ξεκαθαρίζει πως δεν έχει καμία σχέση με τον κορονοϊό.

Μάλιστα σχετικά με την εξάπλωση του ιού και την προστασία των επιβατών τονίζουν στην «Ε» πως σε όλα τα βαγόνια υπάρχουν απολυμαντικά – αντισηπτικά χεριών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass