ΔΗΜΟΣ ΚΙΛΕΛΕΡ: Επίσκεψη Ιερώνυμου στο Σχολείο Χάλκης

Το Δημοτικό Σχολείο Χάλκης επισκέφθηκε ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος κατόπιν προσκλήσεως της διευθύντριας του σχολείου κας Μαρίας Αποστολάκη.

Δημοσίευση: 03 Μαρ 2020 15:38

Ο Μητροπολίτης, συνοδευόμενος από τον πατέρα Ιγνάτιο, μίλησε στους μαθητές για τις έννοιες της αγάπης, της ελευθερίας και του σεβασμού, καθώς και για τις τρεις λέξεις «ευχαριστώ, συγγνώμη και παρακαλώ», για τις οποίες σημείωσε ότι: «είναι πιο σημαντικές και καλό θα ήταν να χρησιμοποιούνται στην καθημερινότητά μας».

Η παρουσία του συνεπήρε όλους τους μαθητές, οι οποίοι παρακολούθησαν με μεγάλη προσοχή και ενθουσιασμό τον Σεβασμιότατο συζητώντας μαζί του. Στη συνέχεια ο Ποιμενάρχης μοίρασε ευλογίες προσφέροντας εικόνες αγίων στους εκπαιδευτικούς, στους μαθητές και στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων. Από την πλευρά του σχολείου η διευθύντρια προσέφερε την επιστημονική της μελέτη για το επιστημονικό περιοδικό «Ακτίνες».

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων ευχαρίστησαν θερμά τον Σεβασμιότατο για την άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμά τους, καθώς και για τα λόγια αγάπης και στήριξης με τα οποία περιέβαλε όλη τη σχολική κοινότητα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass