Επιτυχής αιμοδοσία στα Μύρα

Βραβεύσεις και κοπή πίτας του τοπικού Συλλόγου Αιμοδοτών

Δημοσίευση: 03 Μαρ 2020 15:28

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η ετήσια αιμοδοσία του Αιμοδοτικού Συλλόγου Μύρων «ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΡΙΖΙΩΤΗΣ». Δεκάδες μέλη ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα , καθώς η εθελοντική αιμοδοσία για τον συνάνθρωπό μας είναι πράξη αγάπης και απόδειξη κοινωνικής ευαισθησίας και αλληλεγγύης.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου και πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Κιλελέρ κ. Σπυρίδων Καλέτσιος αναφέρθηκε στις δράσεις του Συλλόγου, ενθάρρυνε τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου να παραμένουν ενεργοί αιμοδότες και ευχήθηκε η νέα χρονιά να είναι δημιουργική και γεμάτη υγεία..

Η διευθύντρια του Κέντρου Αιμοδοσίας κ. Βασιλούδη Μαρία αναφέρθηκε στις ελλείψεις σε μονάδες αίματος, στη μεγάλη συμμετοχή των κατοίκων ενός μικρού χωριού και στην άψογη συνεργασία για 17 ολόκληρα χρόνια που διανύει ο Αιμοδοτικός Σύλλογος Μύρων.

Ακολούθησε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Παρευρέθηκαν ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Απόστολος Μπίλλης και οι δημοτικοί σύμβουλοι Δήμου Κιλελέρ κ. Αθανάσιος Μούσιος και Τριαντάφυλλος Τσινούλης (μέλος και αιμοδότης του Συλλόγου.

Eπίσης βραβεύτηκαν ο δημοσιογράφος του Βήματος Ορθοδοξίας κ. Γεώργιος Θεοχάρης για την πολύτιμη προσφορά στον Σύλλογο, καθώς και η κ. Ιωάννα Οικονόμου που είναι για πολλά χρόνια αιμοδότης.

Τέλος ακολούθησε γεύμα που παρέθεσε η οικογένεια του αείμνηστου Βενιζέλου Ριζιώτη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass