Βράβευσαν Κ. Αγοραστό και Ντ. Κόκκινο

Τα μέλη της Ενωσης Υπαλλήλων Φυλακών Λάρισας

Δημοσίευση: 17 Φεβ 2020 19:57

Τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό και τον διευθυντή του γραφείου του υπουργού Δικαιοσύνης κ. Κωνσταντίνο (Ντίνο) Κόκκινο, βράβευσε η Ενωση Υπαλλήλων Φυλακών Λάρισας, για τη στήριξη που προσφέρουν στο έργο της.

Η βράβευση πραγματοποιήθηκε προχθές Σάββατο, στο πλαίσιο γιορτινής εκδήλωσης της Ενωσης στο κέντρο «Ανεμόμυλος», όπου την τιμητική πλακέτα στον κ. Αγοραστό απένειμε ο διευθυντής των φυλακών Λάρισας κ. Δημήτρης Παπαδόπουλος, ενώ στον κ. Κόκκινο, ο αρχιφύλακας κ. Χρήστος Κλιάρης.

Ο περιφερειάρχης ευχαρίστησε τα μέλη της Ενωσης και δεσμεύθηκε ότι θα συνεχίσει να στηρίζει τη δράση και το έργο τους, όπως άλλωστε έχει κάνει μέχρι σήμερα με προσφορές υλικοτεχνικού εξοπλισμού στις φυλακές, ενώ αντίστοιχα και ο κ. Κόκκινος ευχαριστώντας τα μέλη της Ενωσης, δεσμεύθηκε να βρίσκεται στο πλευρό τους για την προώθηση των αιτημάτων τους στο υπουργείο, τα οποία αφορούν τόσο στην καλύτερη λειτουργία των φυλακών, όσο και στις εργασιακές τους ανάγκες.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος της Ενωσης Υπαλλήλων Φυλακών Λάρισας, κ. Νίκος Γκατζιώνης,

βραβεύθηκαν παιδιά μελών της Ενωσης, που εισήχθησαν σε σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης της χώρας, ενώ έγινε και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν ο αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Λαρισαίων κ. Αθ. Αδαμόπουλος, η περιφερειακή σύμβουλος κα. Τάνια Δόκου, ο διευθυντής του Ραδιοφώνου της Μητρόπολης Λάρισας- Τυρνάβου π. Ιωάννης Κατρανίδης κ.α.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass