Μήνυμα στήριξης της ΜΕΘ του ΓΝΛ

Προχθές στον χορό των Φίλων της Μονάδας

Δημοσίευση: 17 Φεβ 2020 18:49

Ήταν μια ζεστή βραδιά για τους φίλους -και δεν ήταν λίγοι- της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας. Μέλη του συλλόγου, επαγγελματίες υγείας και χρήστες των υπηρεσιών υγείας ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση και βρέθηκαν στις «Βερσαλλίες» για να ανταλλάξουν απόψεις και κυρίως να διασκεδάσουν μακριά από τα προβλήματα της καθημερινότητας.

Σε σύντομο χαιρετισμό του ο πρόεδρος του συλλόγου Γιώργος Φακής αναφέρθηκε στην πλούσια δράση του συλλόγου, που περιλάμβανε ενημερωτικές συγκεντρώσεις για υγειονομικά προβλήματα και τις σύγχρονες μεθόδους αντιμετώπισης. Ενώ σε ανάλογο κλίμα ο διευθυντής της ΜΕΘ κ. Απόστολος Κομνός μίλησε για την αποτελεσματικότητα της μονάδας βάσει δεικτών αλλά και για την πιστοποίηση του νοσηλευτικού προσωπικού στην Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση, ενώ ευχαρίστησε τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό για την δέσμευσή του να χρηματοδοτήσει το έργο κατασκευής της συνδετήριας πτέρυγας, που θα δώσει λύσεις στο τεράστιο στεγαστικό πρόβλημα των κλινικών του νοσοκομείου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Βασίλης Πινακάς, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ντίνος Γιαννακόπουλος, ο αντιπρόεδρος του Ομίλου ANIMUS Γιάννης Νταβέλης, ο διευθύνων σύμβουλος της Intercom Foods Στέργιος Τσαγκούλης, ο πρώην νομάρχης Λουκάς Κατσαρός, καθηγητές της Ιατρικής Σχολής, διευθυντές κλινικών, επαγγελματίες υγείας και πολλοί φίλοι του συλλόγου, που ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά.  

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass