Σύντομες ειδήσεις

Δημοσίευση: 30 Ιαν 2020 15:50

Στη Λάρισα Αλ. Μητρόπουλος και Γ. Ρωμανιάς

ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ

Εκδήλωση για το ασφαλιστικό-συνταξιοδοτικό οργανώνει τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου στις 6 μ.μ. στο αμφιθέατρο του 4ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας, το Νομαρχιακό τμήμα ΑΔΕΔΥ ν. Λάρισας σε συνεργασία με το Κοινωνικό Πολύκεντρο της ΑΔΕΔΥ.

Στόχος είναι η ενημέρωση των εργαζομένων για τις νέες εξελίξεις στο ασφαλιστικό –συνταξιοδοτικό ζήτημα, τις οποίες θα παρουσιάσουν ο εργατολόγος- οικονομολόγος Γιώργος Ρωμανιάς και ο πρόεδρος της ΕΝΥΠΕΚΚ Αλέξης Μητρόπουλος.

Θα ακολουθήσει διάλογος και τοποθετήσεις, ενώ θα γίνουν και ερωτήσεις στους εισηγητές.

***

 

Συλλαλητήριο ενάντια στη συμφωνία Ελλάδας – ΗΠΑ

Συλλαλητήριο ενάντια στην Ελληνοαμερικάνικη Συμφωνία για τις στρατιωτικές βάσεις στη χώρας μας οργανώνει η Επιτροπή Αγώνα κατά της συμφωνίας, σήμερα Πέμπτη, στις 6.30 μ.μ. στην πλατεία Ταχυδρομείου Λάρισας.

Η Επιτροπή Αγώνα ζητά: «Να αποσυρθεί η ελληνο-αμερικανική συμφωνία για τις βάσεις, να κλείσει η βάση της Σούδας, να ξηλωθούν οι βάσεις του θανάτου από τη χώρα μας, καμία συμμετοχή των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων σε ιμπεριαλιστικές αποστολές στο εξωτερικό, αποδέσμευση από τις λυκοσυμμαχίες του ΝΑΤΟ και της ΕΕ».

***

Γεωτεχνική εκδήλωση για τη γεωργική γη

Η Γεωτεχνική Ενωτική Κίνηση διοργανώνει ανοιχτή εκδήλωση - συζήτηση με θέμα «Γεωργική γη: η σημασία της στον πρωτογενή τομέα της γεωργίας και η ανάγκη για την προστασία της» και αναδεικνύει ένα ζήτημα που παρουσιάζει σπουδαίο ενδιαφέρον στις μέρες μας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σήμερα Πέμπτη 30 Ιανουαρίου, ώρα 6:00 μ.μ., στην αίθουσα του Παραρτήματος Κεντρικής Ελλάδας του ΓΕΩΤΕΕ (Καψούρη 4, Λάρισα). Οι βασικές εισηγήσεις θα γίνουν ως εξής: Γεωργική Γη. Ένας φυσικός, απροστάτευτος πόρος, με ομιλητή τον Δρ. Χρίστο Τσαντήλα, πρ. διευθυντή του Ινστιτούτου Βιομηχανικών και Κτηνοτροφικών Φυτών του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ, και Νομοθεσία για τη Διαχείριση της Γεωργικής Γης, με ομιλητή τον Κυριάκο Δογάνη, γεωπόνο, μέλος του ΔΣ της Πανελλήνιας Ένωσης Γεωπόνων Δημοσίων Υπαλλήλων (ΠΕΓΔΥ). Θα ακολουθήσουν παρεμβάσεις από φορείς και άτομα.

***

 

Συνέλευση του Συλλόγου Ενοικιαζόμενων Δωματίων

Η ετήσια γενική συνέλευση του Συλλόγου Ενοικιαζόμενων Δωματίων Π.Ε. Λάρισας θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή 31 Ιανουαρίου στις 6 μ.μ., στον 2ο όροφο του Εμπορικού Επιμελητήριου Λάρισας με θέματα τον ετήσιο απολογισμό (οικονομικό και έργου), τη νέα αδειοδότηση- μοριοδότηση των καταλυμάτων, τη συμμετοχή σε εκθέσεις και το καλάθι πρωινού.

***

Ημερίδα για τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό

Οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Γυμνασίου και του 5ου Λυκείου Λάρισας διοργανώνουν ημερίδα με θέμα: «Επαγγελματικός Προσανατολισμός», αύριο Παρασκευή 31 Ιανουαρίου και ώρα 7 μ.μ. στο «Χατζηγιάννειο» Πνευματικό Κέντρο Λάρισας, με ομιλητή τον κ. Σπύρο Μιχαλούλη, σύμβουλο Σταδιοδρομίας, μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Συμβούλων Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Σ.Ε.Σ.Ε.Π.).

Η ημερίδα διοργανώνεται σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι ενδιαφερόμενοι γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικοί, μπορούν να θέσουν τα ερωτήματα τους ή να αποστείλουν τα στοιχεία επικοινωνίας του Συλλόγου (email) sg5ogymlarisas@gmail.com και (Facebook) Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 5ου Γυμνασίου Λάρισας.

***

Συνέλευση Οικιστικής Ενωσης Αεροπόρων

Η γενική συνέλευση της Οικιστικής Ένωσης Αεροπόρων ΠΑΠ Λάρισας θα πραγματοποιηθεί σήμερα Πέμπτη 30 Ιανουαρίου και ώρα 5.30 μ.μ. στην αίθουσα της Ένωσης Αποστράτων Λάρισας στην οδό Λαπιθών 6 (4ος όροφος).

Θέματα της συνέλευσης η ενημέρωση των μελών για την πορεία της οικιστικής δραστηριότητας της Ένωσης και η αξιολόγηση των απαντήσεων σχετικού ερωτηματολογίου που εστάλη στα μέλη.

***

Δικαιολογητικά για το επίδομα αεροθεραπείας

Τα απαραίτητα δικαιολογητικά αεροθεραπείας θα πρέπει να καταθέσουν τα μέλη της Ένωσης Αναπήρων και Θυμάτων Στρατιωτικών Υπαξιωματικών Οπλιτών Στρατού Ξηράς, Αέρος και Θαλάσσης του Ν. 1370/44. Η κατάθεση πρέπει να γίνει έως τις 26 Μαρτίου 2020 (έχει 10ετή ισχύ) στο 404 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο μέσω το γραφείου της Ένωσης επί της οδού Παπαναστασίου 33Α και στο τηλέφωνο 2410-535.197. Όσοι δεν καταθέσουν τα χαρτιά τους δεν θα λάβουν το επίδομα αεροθεραπείας.

***

Η πίτα του Συλλόγου «ΙΑΣΩ» στη Λάρισα

Ο Σύλλογος Κεντρικής Ελλάδος Γονέων και Φίλων Παιδιών με Νεοπλασματικές Παθήσεις ΙΑΣΩ θα πραγματοποιήσει την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου και ώρα 11:30 το πρωί στο ξενοδοχείο DIVANI PALACE.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass