Συλλαλητήριο του ΕΚΛ ενάντια στη νέα συμφωνία για τις Βάσεις

ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ

Δημοσίευση: 29 Ιαν 2020 22:35

Συλλαλητήριο κατά της συμφωνίας που υπέγραψαν Ελλάδα και ΗΠΑ για την επέκταση των στρατιωτικών βάσεων στη χώρα μας πραγματοποιεί αύριο Πέμπτη στις 6.30 μ.μ. στην πλατεία Ταχυδρομείου το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο ν. Λάρισας. Η Διοίκηση του ΕΚΛ ζητά

με ανακοίνωσή της να ακυρωθεί η ελληνοαμερικανική Συμφωνία για τις Βάσεις και να μην κατατεθεί στη Βουλή. - Να κλείσουν τώρα η βάση της Σούδας και όλες οι ευρωατλαντικές βάσεις στην Ελλάδα. - Καμία συμμετοχή των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων σε αποστολές στο εξωτερικό. -Καμία εμπλοκή της χώρας μας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και πολέμους. Αποδέσμευση από το ΝΑΤΟ και την ΕΕ. Σε σχετική ανακοίνωση επισημαίνεται πως «δεν πρέπει να υπάρξει κανένας εφησυχασμός, καμία επαγρύπνηση, γιατί τα τύμπανα του πολέμου ηχούν ολοένα και πιο δυνατά στην περιοχή μας, απειλώντας με νέα δεινά τους λαούς, με νέες επεμβάσεις, νέους ιμπεριαλιστικούς πολέμους, νέες καταστροφές και θανάτους, νέες συμφορές και προσφυγιά. Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έφερε στη Βουλή την κατάπτυστη συμφωνία Ελλάδας - ΗΠΑ για την επέκταση των στρατιωτικών βάσεων. Είναι μια συμφωνία που μετατρέπει τη χώρα μας όχι μόνο σε πολεμικό ορμητήριο για τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς ΗΠΑ - ΝΑΤΟ, αλλά και σε στόχο, σε μαγνήτη επιθέσεων όπως έχει γίνει ξεκάθαρο από δηλώσεις αξιωματούχων της Ρωσίας και του Ιράν, αυξάνοντας τους κινδύνους για τον λαό μας. Έχει πια χρεοκοπήσει το δόγμα που ακούει ο λαός όλα αυτά τα χρόνια, από όλες τις κυβερνήσεις, ότι η παραμονή μας στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ μας εξασφαλίζει τα σύνορα και τα κυριαρχικά μας δικαιώματα. Καλούμε τους εργαζόμενους, τις γυναίκες, τη νεολαία, τα λαϊκά στρώματα σε συσπείρωση και συστράτευση ενάντια σε όλα αυτά τα επικίνδυνα για το λαό και τη νεολαία μας σχέδια. Με τα σωματεία και τις Επιτροπές Ειρήνης της περιοχής μας. Όλοι όσοι δεν θέλουμε να γίνουν τα παιδιά μας "κρέας" στα κανόνια των ιμπεριαλιστών».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass