Εκχώρηση επιχορήγησης για επενδυτικό δάνειο

ΣΤΕΛΛΑ ΜΠΙΖΙΟΥ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΣΑ ΓΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Δημοσίευση: 11 Ιαν 2020 20:28

«Με απόφαση που θα ανακοινώσει σύντομα η κυβέρνηση, θα δοθεί η δυνατότητα σε όλες τις επιχειρήσεις οι οποίες έχουν εγκεκριμένα επενδυτικά προγράμματα, τα οποία υπάγονται στο Μέτρο 4.2.1 που αφορά τη μεταποίηση αγροτικών προϊόντων, να

εκχωρούν το ποσοστό επιχορήγησης της συγκεκριμένης επένδυσης στις τράπεζες, έτσι ώστε να μπορούν να συνάπτουν δάνεια προς διευκόλυνσή τους».
Τα παραπάνω ανακοίνωσε η βουλευτής Λάρισας της ΝΔ κα Στέλλα Μπίζιου αμέσως μετά τη συνάντηση που πραγματοποίησε με τον πρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ κ. Γρηγόρη Βάρρα και τον αντιπρόεδρο του Οργανισμού κ. Δημήτρη Μελά, τους οποίους και ενημέρωσε σχετικά με την αναγκαιότητα της συγκεκριμένης απόφασης.
«Η υλοποίηση της εκχώρησης του ποσοστού επιχορήγησης θα ικανοποιήσει πολλούς επενδυτές και θα επιτρέψει την υλοποίηση κι άλλων επενδυτικών δράσεων. Ειδικά στον ν. Λάρισας υπάρχουν πολλά επενδυτικά σχέδια επιχειρήσεων που υλοποιούνται. Από τη στιγμή που αυτό είναι κάτι που επιτρέπεται σε όλα τα επενδυτικά προγράμματα, δεν υπήρχε κανένας λόγος να μην γίνει και για το Μέτρο 4.2.1 που αφορά τη μεταποίηση αγροτικών προϊόντων», κατέληξε η κα Μπίζιου.
Η Λαρισαία βουλευτής είχε επίσης συζήτηση που αφορούσε τον συνολικότερο σχεδιασμό του ΟΠΕΚΕΠΕ σε εθνικό επίπεδο, αλλά και θέματα που αφορούν αποκλειστικά στον νομό Λάρισας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass