To TEE βράβευσε τα παιδιά των μηχανικών

ΝΕΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ

Δημοσίευση: 08 Ιαν 2020 15:40

Τα παιδιά των μηχανικών που πέτυχαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις την περασμένη χρονιά, καθώς και όσα αρίστευσαν ως μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου, βράβευσε το Περιφερειακό Τμήμα Κεντρικής & Δυτικής Θεσσαλίας του ΤΕΕ στην καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση στα γραφεία του.

Απευθυνόμενος σε φοιτητές, μαθητές και γονείς, ο πρόεδρος Νίκος Παπαγεωργίου ευχήθηκε εκ μέρους της Διοικούσας Επιτροπής καλή χρονιά, με υγεία και επιτυχίες, έδωσε θερμά συγχαρητήρια σε όλους για τις επιδόσεις τους και τους κάλεσε να συνεχίσουν δυναμικά την πορεία που ξεκίνησαν.

Στους επιτυχόντες απονεμήθηκε εκτός από τον τιμητικό έπαινο και ένα αξιόλογο έργο του Τμήματος, μία έκδοση του ΤΕΕ-ΚΔΘ για τα Πέτρινα Γεφύρια της Θεσσαλίας. Έκδοση που αποτελεί προσπάθεια για τον εντοπισμό, την καταγραφή και τη διάσωση των «Πέτρινων Γεφυριών», τα οποία αποτελούν τεχνικά επιτεύγματα της εποχής τους και βασίζονται στο μεράκι, τη φαντασία και την ευαισθησία των δημιουργών τους. Αποτελούν δε, μέρος της πολιτιστικής κληρονομιάς. Κλείνοντας, ο πρόεδρος ευχήθηκε στους βραβευόμενους φοιτητές και μαθητές να έχουν αντίστοιχα μεράκι, φαντασία και ευαισθησία σε ό,τι κάνουν στη ζωή τους.

Στην εκδήλωση παρέστησαν και συνεχάρηκαν τα παιδιά ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός και ο αντιδήμαρχος Λάρισας Ντίνος Διαμάντος. Από τη Δ.Ε. του ΤΕΕ μετείχαν ο γ.γ. Αχιλλέας Κέλλας, ο αντιπρόεδρος Γιώργιος Μητσιούλης, τα μέλη της Βασίλης Γερογιάννης, Αστέριος Νάρης, Σταυρούλα Τσιτσιφλή, Παναγιώτης Πάλλας, Ανέστης Τριανταφύλλου και Ιωάννης Κράιας.

Βραβεύτηκαν για την εισαγωγή τους σε ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα οι φοιτητές: ΑΛΒΙΖΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΙΑ, ΓΚΟΥΡΚΟΥΛΙΑ ΑΡΤΕΜΙΣ, ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΔΡΑΜΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΖΟΥΜΠΟΥΡΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΚΑΡΑΜΟΥΡΤΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΣΤΕΦΑΝΙΑ, ΛΑΧΑΝΑ ΑΡΙΣΤΕΑ, ΜΗΤΣΙΟΥΛΗ ΒΙΚΤΩΡΙΑ, ΜΗΤΣΙΟΥΛΗΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ-ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΜΗΤΣΙΟΥΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΜΠΛΙΟΥΜΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΞΥΝΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ, ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΛΙΔΗΣ ΣΥΜΕΩΝ, ΠΕΤΡΙΚΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ, ΣΙΑΦΑΡΙΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΤΟΥΛΚΕΡΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΤΣΑΚΑΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ.

Για την αριστεία τους στο σχολείο βραβεύτηκαν οι μαθητές: ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΖΩΗ – ΙΩΑΝΝΑ, ΓΚΟΥΡΓΚΟΥΛΙΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ – ΜΑΡΙΑ, ΓΚΟΥΡΚΟΥΛΙΑ ΑΡΤΕΜΙΣ, ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΔΡΑΜΗ ΕΛΙΣΑΒΕΤ, ΔΡΑΜΗ ΝΙΚΗ, ΔΡΑΜΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΖΑΓΟΡΙΤΗ ΜΑΡΙΑ – ΑΝΝΑ, ΚΑΡΑΜΟΥΡΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΚΑΡΑΜΟΥΡΤΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΚΑΡΑΤΕΓΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ – ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ, ΚΡΙΘΑΡΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ, ΚΡΙΘΑΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΣΤΕΦΑΝΙΑ, ΛΑΧΑΝΑ ΑΡΙΣΤΕΑ, ΜΠΑΛΩΜΕΝΟΥ ΟΛΓΑ, ΜΠΛΙΟΥΜΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΜΠΟΥΛΟΓΙΑΝΝΗ ΙΟΥΛΙΑ, ΝΑΡΗ ΞΑΝΘΙΠΠΗ – ΖΩΗ, ΝΤΑΜΠΕΓΛΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΠΕΤΡΙΚΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ, ΠΟΥΛΙΤΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΣΙΑΦΑΡΙΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΣΚΟΥΜΗΣ ΗΛΙΑΣ, ΤΟΥΛΚΕΡΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΤΣΑΚΑΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΜΑΡΚΟΣ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass