Εορταστικές εκδηλώσεις στην Αγιά

ΚΑΛΑΝΤΑ ΚΑΙ ΜΕΛΩΔΙΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ «ΧΡΥΣΑΛΛΙΔΑ»

Δημοσίευση: 28 Δεκ 2019 15:20

Συνεχίζονται σήμερα, αύριο και τη Δευτέρα οι εορταστικές εκδηλώσεις στην Αγιά.

Σήμερα Σάββατο, στο Πολιτιστικό Κέντρο «Χρυσαλλίδα», στις 7 μ.μ., το τμήμα Μονωδίας της Μουσικής Σχολής Δήμου Αγιάς, σε συνεργασία με την ομάδα «Los Danceros de libertad», θα παρουσιάσουν μελωδίες και Αργεντίνικο τάνγκο με τα κάλαντα όλου του κόσμου.

Αύριο, τελευταία Κυριακή του χρόνου, στην Κεντρική πλατεία, μάγειροι θα μαγειρέψουν για όλους ελληνικές χριστουγεννιάτικες γεύσεις, όπως τσιγαρίδες, τραχανά, μοσχαροκεφαλή και λουκουμάδες με μέλι Κισσάβου. Μια μεγάλη αγορά με τοπικά προϊόντα θα στηθεί στην πλατεία και η Σχολή Παραδοσιακή Μουσικής «ΜΕΛΩΔΙA» με μαθητές και καθηγητές της θα ψάλει κάλαντα και θα ερμηνεύσει παραδοσιακά τραγούδια. Επίσης, ο τοπικός Εμπορικός Επιχειρηματικός Σύλλογος οργανώνει δράσεις για τα παιδιά με τη συμμετοχή του «Τιριτόμπα». Οι αυριανές εκδηλώσεις θα έχουν φιλανθρωπικό σκοπό.

Τέλος, τη Δευτέρα, ένα υπαίθριο τερέν μπάσκετ θα στηθεί στην πλατεία και με την καθοδήγηση των παικτών της ομάδας ΚΑΕ ΛΑΡΙΣΑ θα διαγωνιστούν τα παιδιά για να κερδίσουν μπάλες μπάσκετ.

Πολλές εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν και τις προηγούμενες ημέρες. Σ’ αυτές συμμετείχαν οι πρόσκοποι της Λάρισας και του Αμπελώνα, το Σώμα Οδηγισμού Λάρισας, η Ακαδημία Οδήγησης και η Φιλαρμονική του Δήμου Τυρνάβου. Στο Κλειστό Γυμναστήριο Αγιάς έλαβε χώρα τουρνουά παιδικού βόλεϊ του Γυμναστικού Συλλόγου «Ερμής» με φιλανθρωπικό χαρακτήρα για «Tο Xαμόγελο του Παιδιού».

 

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)

Του Νίκου Γουργιώτη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass