ΠΡΟΣΚΟΠΟΙ ΤΗΣ 2ης ΟΜΑΔΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Κατασκήνωση στον Αμάραντο

Δημοσίευση: 14 Αυγ 2015 15:58

 

Οι πρόσκοποι των ομάδων της 2ης ομάδας προσκόπων Λάρισας και Φαρσάλων ολοκλήρωσαν με απόλυτη επιτυχία την καλοκαιρινή τους κατασκήνωση στο προσκοπικό κατασκηνωτικό κέντρο «Έλτσα» στον Αμάραντο Τρικάλων. Την περίοδο 12 έως 19 Ιουλίου οι 25 θαρραλέοι πρόσκοποι ηλικίας 11-14 ετών έζησαν μία βδομάδα που τα είχε όλα! Ως άριστοι γνώστες της προσκοπικής τεχνικής δημιούργησαν τη δική τους κατασκήνωση στήνοντας μεγάλες σκηνές καραβόπανο, σακιδιοθήκες, πύλες και διάφορες άλλες κατασκευές ανέσεως.

Ως άψογοι πρόσκοποι εκπαιδεύτηκαν και έκαναν πράξη γνώσεις τεχνικών διαβίωσης και συμβίωσης με τη φύση, προσανατολισμό και πρώτες βοήθειες ενώ κοιμήθηκαν υπό τους ήχους της κιθάρας, στην φύση κάτω από το φως των αστεριών και της ζεστασιάς της φωτιάς. Φυσικά όμως, ως νέοι που βράζει το αίμα τους έπαιξαν, τραγούδησαν, δημιούργησαν, φώναξαν, μπουγελώθηκαν και πάνω απ' όλα δημιούργησαν εμπειρίες και φιλίες ζωής.

Ο αρχηγός της κατασκήνωσης Λευκαδίτης Λευτέρης είχε την ιδιαίτερη χαρά να συνεργαστεί με ένα συμπαγές επιτελείο που απαρτιζόταν από τους: Δρόσο Αχιλλέα (Αρχηγός Φαρσάλων), Ακριβόπουλο Τάσο, Τριανταφύλλου Λάζαρο, Γούσιο Νίκο, Μπαλμπούζη Αποστόλη, Κουκουλίτσιο Γιάννη, Πανιά Κωνσταντίνο, Δρόσο Βυσσαρίων, Καραδοσίδη Βαγγέλη , Ηλία.

Τέλος, η κατασκήνωση αυτή δεν θα είχε τόσο μεγάλη συμμετοχή και ποιότητα εάν δεν υπήρχε μία ομάδα φιλοπρόσκοπων ανθρώπων και εταιριών με ανεπτυγμένο αίσθημα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass