«Να μειωθεί η τιμή ρεύματος για τα λαϊκά νοικοκυριά»

ΖΗΤΑ ΤΟ Ν.Τ. ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 04 Σεπ 2019 15:30

«Καμία επιβάρυνση στα τιμολόγια της ΔΕΗ και μείωση της τιμής του ρεύματος για τα λαϊκά νοικοκυριά» ζητά σε ανακοίνωσή του το Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ ν. Λάρισας, και αναφέρει: «Το σχέδιο της κυβέρνησης για τη ΔΕΗ είναι να επιβάλει την επιβάρυνση ολόκληρης της κοινωνίας με πάνω από 500 εκατ. ευρώ και να δημιουργήσει χώρο στους ιδιώτες παρόχους, για κέρδη και πελάτες χωρίς κόστος και επενδύσεις.

Με αυξήσεις για τους καταναλωτές, στην τιμή της κιλοβατώρας 20% στη χρέωση του "νυχτερινού" τιμολογίου, στην περικοπή της έκπτωσης συνέπειας στο μισό, στην επιβολή ρήτρας CO2 και στα οικιακά τιμολόγια δείχνει το αντιλαϊκό της πρόσωπο ξεχνώντας τις προεκλογικές δεσμεύσεις για ελαφρύνσεις στη μεσαία τάξη.

Με τα μέτρα που ετοιμάζει για τη ΔΕΗ, η κυβέρνηση δεν ακυρώνει απλώς τη μείωση του ΦΠΑ στο 6% η οποία θα ανακούφιζε σημαντικά τους καταναλωτές, αλλά προχωράει ακόμα περισσότερο αυξάνοντας σημαντικά τα τιμολόγια για τα νοικοκυριά και τις μικρές επιχειρήσεις».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass