Πανηγυρίζουν Άγιο Παντελεήμονα και Αγία Ειρήνη

Δημοσίευση: 27 Ιουλ 2015 8:02
Από τη λιτάνευση της εικόνας στη συνοικία Ιπποκράτη Από τη λιτάνευση της εικόνας στη συνοικία Ιπποκράτη

Πανηγυρίζουν ιεροί ναοί και ξωκλήσια του Αγίου Παντελεήμονος και της Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου, με τα εξής προγράμματα:

ΟΔΟΣ ΑΡΤΗΣ

Στη Λάρισα, στην οδό Άρτης στην Ανθούπολη, πανηγυρίζει το εκκλησάκι του Αγίου Παντελεήμονος, ως εξής: Σήμερα Δευτέρα πρωί, πανηγυρική θεία λειτουργία και το απόγευμα στις 7.30 εσπερινός και ιερά λιτανεία. Αύριο Τρίτη το πρωί θεία λειτουργία προς τιμή της Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου.

ΚΟΥΤΣΟΥΠΙΑ

Γιορτάζει ο Ιερός Ναός της Οσίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου στην Κουτσουπιά. Σήμερα Δευτέρα, στις 7.30 το απόγευμα, θα τελεστεί εσπερινός με αρτοκλασία και ανήμερα της γιορτής, την Τρίτη, θα τελεστεί θεία λειτουργία.

ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Πανηγυρίζει αύριο Τρίτη ο υπόγειος Ιερός Ναός της Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου, της ενορίας του Προφήτη Ηλία Λαρίσης στη συνοικία «Νεράιδα»: Σήμερα Δευτέρα το απόγευμα στις 7:00, θα τελεσθεί μέγας πανηγυρικός εσπερινός, μετά αρτοκλασίας. Την Τρίτη το πρωί, θα τελεσθεί θεία λειτουργία. Σήμερα Δευτέρα το πρωί θα ψαλεί ο όρθρος και θα τελεστεί η θεία λειτουργία για την μνήμη του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Παντελεήμονος του Ιαματικού, Ιατρού και Θαυματουργού. Κατά την διάρκεια των ιερών ακολουθιών θα τεθεί σε προσκύνηση τεμάχιο του ιερού και χαριτόβρυτου λειψάνου της Αγίας Παρασκευής της Αθληφόρου.

ΑΓΙΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Πανηγυρίζει σήμερα Δευτέρα τον Άγιο Παντελεήμονα ο ιερός ναός Αγίου Χαραλάμπους Λάρισας. Το πρωί θα ψαλεί ο όρθρος και θα τελεστεί η θεία λειτουργία στη μνήμη του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Παντελεήμονος του Ιαματικού, Ιατρού και Θαυματουργού.

Χθες πανηγύρισε ο υπόγειος Ιερός Ναός της Αγίας Παρασκευής και το απόγευμα εψάλη εσπερινός και έγινε η λιτάνευση της εικόνας της αγίας στους δρόμους της συνοικίας Ιπποκράτη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass