«Ισχυρό ψηφοδέλτιο που μας οδηγεί σε μεγάλη νίκη»

«Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΙΨΑΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ» ΤΟΝΙΣΕ Ο ΘΑΝ. ΜΟΥΣΙΟΣ ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΟΝΤΑΣ ΧΘΕΣ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΟΝ ΠΛΑΤΥΚΑΜΠΟ

Δημοσίευση: 12 Μαϊ 2019 16:29

«Για έναν δυναμικό και εξωστρεφή Δήμο Κιλελέρ, αλληλέγγυο στους δημότες του, σύγχρονο και πρωτοπόρο», δεσμεύθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλελέρ, Θανάσης Μούσιος, κατά τα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου χθες, στον Πλατύκαμπο.

Ο επικεφαλής στο «Ενωμένο Κιλελέρ» παρουσίασε τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του σε μία μεγάλη συγκέντρωση, όπου έδωσαν το «παρών» εκατοντάδες φίλοι της παράταξης. «Ο κόσμος διψάει για αλλαγή στον Δήμο μας. Η απόφαση έχει ληφθεί και θα εκφραστεί στις κάλπες της 26ης Μαΐου» είπε ο κ. Μούσιος. «Η εμπιστοσύνη που μας δείχνετε, μας γεμίζει δύναμη και αισιοδοξία. Είμαι χαρούμενος και πολύ περήφανος για το ψηφοδέλτιό μας. Είναι ένα ισχυρό ψηφοδέλτιο που κάνει τη διαφορά στον Δήμο Κιλελέρ και θα μας οδηγήσει σε μια πολύ μεγάλη νίκη στις 26 Μαΐου» πρόσθεσε. Επισήμανε ότι οι υποψήφιοι που έχει στο πλευρό του «είναι καταξιωμένοι άνθρωποι με αναφορά στις τοπικές κοινωνίες και όρεξη για δουλειά. Καθαροί και έντιμοι, που δε φοβούνται την ευθύνη, δεν κρύβονται πίσω από κανέναν. Είναι αγρότες, εργάτες, επιστήμονες, επιχειρηματίες, νέοι με ορμή και παλαιότεροι με εμπειρία. Όλοι μαζί φτιάξαμε ένα ψηφοδέλτιο – κόσμημα. Θέλουμε να προσφέρουμε στα χωριά μας, να τα δούμε να αποκτούν ξανά ζωή, να είναι ασφαλή και λειτουργικά. Εργαζόμαστε με πίστη και αφοσίωση στον στόχο μας για λιγότερα βάρη και περισσότερες ευκαιρίες σε όλους τους δημότες». «Σεβόμαστε τη διαφορετική άποψη και επιδιώκουμε τη συναίνεση για να πάμε τον Δήμο μας μπροστά. Αναγνωρίζουμε ότι δίχως συνεννόηση ο τόπος μας δεν μπορεί να προκόψει» ήταν το μήνυμα που έστειλε ο κ. Μούσιος. Μάλιστα, ήταν αιχμηρός κατά του απερχόμενου δημάρχου Κιλελέρ λέγοντας: «Επέλεξε ο κ. Νασιακόπουλος να μην συνεργαστεί με τους προέδρους και συμβούλους των χωριών που είχαν εκλεγεί με την αντιπολίτευση. Ολόκληρα χωριά εγκαταλείφθηκαν στην τύχη τους, εξαιτίας αυτής της επιλογής, που αποδείχθηκε επιζήμια για το σύνολο του Δήμου». Εκτενής ήταν η κριτική του κ. Μούσιου στην απερχόμενη δημοτική αρχή για την εικόνα των χωριών του Δήμου Κιλελέρ: «Μας πληγώνουν οι αυθαίρετες χωματερές με τις σωρούς των σκουπιδιών και των μπάζων, οι ξεχαρβαλωμένοι αγροτικοί δρόμοι, η ελλιπής καθαριότητα στους κοινόχρηστους χώρους, τα αγριόχορτα που πνίγουν τις διασταυρώσεις των δρόμων, η απουσία σύγχρονων υποδομών για τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους μας» είπε μεταξύ άλλων. «Προσπαθούν να ωραιοποιήσουν την κατάσταση ορισμένοι, τώρα, ενόψει εκλογών. Οι δημότες μας, όμως, έχουν και γνώση και κρίση δεν θα ανεχθούν άλλες ψεύτικες υποσχέσεις. Τα ψέματα τελειώνουν στις 26 του Μάη!» κατέληξε. Στη συνέχεια ανέλυσε το σχέδιό του για την ανάπτυξη του Δήμου και παρουσίασε τους υποψήφιους δημοτικούς του συμβούλους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass