Η ΚΝΕ καλεί τους 17άρηδες μαθητές υπέρ του ΚΚΕ σε όλες τις κάλπες

ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΦΡΟΥΡΙΟ

Δημοσίευση: 11 Μαϊ 2019 16:10

«Το Μαθητικό μας Φεστιβάλ είναι μια μεγάλη ευκαιρία οι μαθητές να συζητήσουν για όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, για τις ανησυχίες τους.

Να δώσουν τη σωστή απάντηση στους προβληματισμούς που έχουν, να «συνταιριάξουν» την αγανάκτηση που έχουν για ό,τι συμβαίνει με την πρόταση του ΚΚΕ και να τη μετατρέψουν σε δύναμη ανατροπής του συστήματος που τσακίζει εμάς και τις οικογένειές μας. Ειδικά οι μαθητές της Β' και Γ' Λυκείου που ψηφίζουν για πρώτη φορά έχουν ένα επιπλέον όπλο στα χέρια τους: Την πρώτη τους ψήφο. Μπορούν να κάνουν τη διαφορά δυναμώνοντας το ΚΚΕ στις ευρωεκλογές και τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στους Δήμους και την Περιφέρεια». Αυτό τόνισε μιλώντας χθες στο Μαθητικό Φεστιβάλ της ΚΝΕ η Βάσω Σβάρνα, στέλεχος της οργάνωσης και υποψήφια με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στον Δήμο Λάρισας.

«Κάψε τα σενάρια... και γράψε το δικό σου! Με δυνατό ΚΚΕ κάνε τη διαφορά!» ήταν το σύνθημα του Φεστιβάλ. Χθες το βράδυ στο Φρούριο, στην πλατεία Λαμπρούλη επιχειρήθηκε να συναντηθούν η μουσική, η νεανική καλλιτεχνική δημιουργία με τις διεκδικήσεις των μαθητών για το σχολείο και το μέλλον που έχουν ανάγκη. Η ΚΝΕ κάλεσε τους μαθητές αλλά και νέους της πόλης σε μια μεγάλη γιορτή για να διασκεδάσουν με τους Cake Rapes και άλλα μαθητικά συγκροτήματα, να συζητήσουν για τα όνειρά τους και πώς αυτά μπορούν να γίνουν πραγματικότητα, να συμμετάσχουν σε παιχνίδια όπως το quizdom κλπ. Στον χώρο του Μαθητικού Φεστιβάλ υπήρχε επίσης χώρος για τους μικρούς φίλους της ΚΝΕ, θεματικές εκθέσεις και βιβλιοπωλείο της Σύγχρονης Εποχής.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass