Εισαγγελική παρέμβαση για τις καγκελόπορτες

ΕΚΛΑΠΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ 4ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ – ΛΥΚΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 04 Μαϊ 2019 21:04 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Μαϊ 2019 21:49

Την άμεση παρέμβαση των αρμόδιων εισαγγελικών αρχών της πόλης προκάλεσε το δημοσίευμα της «Ε» για το σπάνιο περιστατικό που σημειώθηκε στο σχολικό συγκρότημα του 4ου Γυμνασίου – Λυκείου Λάρισας, όπου άγνωστοι ξήλωσαν και έκλεψαν δύο καινούριες καγκελόπορτες.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Λάρισας κ. Σταμάτης Δασκαλόπουλος παρήγγειλε προς τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λάρισας κ. Απόστολο Τζαμαλή, τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης για να διερευνηθεί η ύπαρξη τυχόν αξιόποινων πράξεων και σε καταφατική περίπτωση να εντοπιστούν οι δράστες.

Πρόκειται για εξωτερικές καγκελόπορτες, ύψους δύο μέτρων, του αύλειου χώρου των σχολείων, οι οποίες μάλιστα είχαν τοποθετηθεί πριν τρεις ημέρες, στο πλαίσιο εργασιών διαμόρφωσης των αθλητικών εγκαταστάσεων στο πλαίσιο του πιλοτικού προγράμματος «ΕΜΑΥΤΙΩΝ» των Υπουργείων Παιδείας και Πολιτισμού – Αθλητισμού.

Το γεγονός έγινε αντιληπτό προχθές το πρωί από τις καθαρίστριες του σχολείου και αμέσως ειδοποιήθηκαν οι διευθυντές των σχολείων.

 

Κ.Γ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass