Με τον Γιώργο Μανώλη ο Γ. Μπασδέκης

Δημοσίευση: 06 Απρ 2019 16:33

Μία ακόμα σημαντική προσθήκη έγινε για το ψηφοδέλτιο της “Νέας Δύναμης” του Γιώργου Μανώλη στον Δήμο Τεμπών, ενόψει των επερχόμενων δημοτικών εκλογών του Μαΐου, εκπέμποντας μήνυμα αισιοδοξίας για την τελική νίκη.

Έτσι, η πρόσφατη συνάντηση του Γιώργου Μανώλη με τον Γιώργο Μπασδέκη τελεσφόρησε, ενώ μετά τη συμφωνία τους οι δύο άντρες δήλωσαν:

Γ. Μανώλης: «Είμαι ενθουσιασμένος με την προσχώρηση του Γιώργου στην παράταξή μας. Μας συνδέουν κοινοί αγώνες που τώρα αποκτούν και πολιτική υπόσταση. Ο Γιώργος είναι ένας ακέραιος άνθρωπος, ένας αφοσιωμένος οικογενειάρχης και ένας άψογος δάσκαλος, που χαίρει της εκτίμησης των γονέων του σχολείου όπου διδάσκει, αλλά και των συναδέλφων του, πέρα από κομματικές ή παραταξιακές προτιμήσεις. Με συνεχή συνδικαλιστική δράση επί σειρά ετών στον χώρο των δασκάλων και όχι μόνο και με διαρκή αυτοδιοικητική συμμετοχή και προσφορά, υπηρέτησε ως αντιδήμαρχος στον πρώην Δήμο Γόννων, αφήνοντας πολύτιμο έργο στον τόπο του. Είμαι βέβαιος ότι οι δημότες θα δουν στο πρόσωπο του Γιώργου τον άνθρωπο που μπορεί να δώσει πολλά. Η συμμετοχή του φέρνει αέρα νίκης στο ψηφοδέλτιο της «Νέας Δύναμης».

Γ. Μπασδέκης: «Η συνέπεια λόγων και πράξεων, η συνεχής παρουσία στα κοινά και το αναπτυξιακό σχέδιο του κ. Μανώλη τόσο για τον τόπο μας όσο και για όλο τον Δήμο Τεμπών με οδήγησαν στο ψηφοδέλτιο της «Νέας Δύναμης». Πιστεύω στις οργανωτικές ικανότητες και στον δυναμισμό του κ. Μανώλη, έχοντας την πεποίθηση ότι οι ιδέες και οι προτάσεις θα μετουσιωθούν σε πράξεις και έργα πνοής για το μέλλον του Δήμου Τεμπών».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass