Θεατρική και χορευτική παράσταση από μέλη των ΚΑΠΗ Δήμου Λαρισαίων

ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ

Δημοσίευση: 03 Απρ 2019 15:52

Μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου Λαρισαίων που συμμετέχουν σε τμήματα θεάτρου, εκμάθησης «latin» και ευρωπαϊκών χορών, παραδοσιακών- λαϊκών χορών και σε εργαστήρια καταγραφής της προφορικής ιστορίας θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους σε μια μεγάλη παράσταση, που θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη στις 7:00 μ.μ. στο αμφιθέατρο της Δημοτικής Πινακοθήκης – Μουσείο Ι.Γ. Κατσίγρα.

Στον χώρο υποδοχής της Πινακοθήκης θα προβάλλεται βίντεο από το πρόγραμμα «The Heritage of Taste».

Την εκδήλωση οργανώνει η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής και Πρόνοιας, η οποία αναβαθμίζοντας τις υπηρεσίες που παρέχονται στα ΚΑΠΗ και δίνοντας έμφαση στη δημιουργική απασχόληση και αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου, θέσπισε φέτος για πρώτη φορά μια σειρά δραστηριοτήτων που αποσκοπούν στην πολλαπλή ενασχόλησή τους με τις τέχνες και τον πολιτισμό.  

Με στόχο την ανταπόκριση στις σύγχρονες ανάγκες και τα ενδιαφέροντα των ανθρώπων της τρίτης ηλικίας, συγκροτήθηκε θεατρική ομάδα, τμήματα εκμάθησης «latin» και ευρωπαϊκών χορών καθώς και εργαστήρια καταγραφής της προφορικής ιστορίας και παράδοσης σε συνεργασία με το «Πανεπιστήμιο των Πολιτών».

Παράλληλα βρίσκεται σε εξέλιξη το πρόγραμμα «Διαγενεακής μάθησης» σε συνεργασία με τα ΚΔΑΠ του Δήμου Λαρισαίων, καθώς και το πρόγραμμα «Πολιτιστικές Διαδρομές» για όλους τους ενδιαφερόμενους. Επίσης συνεχίζονται τα μαθήματα ελληνικών παραδοσιακών και λαϊκών χορών με μεγάλη ανταπόκριση.

Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Γ’ ΚΑΠΗ, Ηρώων Πολυτεχνείου και 23ης Οκτωβρίου, τηλ.: επικοινωνίας 2410-233430. Υπεύθυνη Κοινωνική Λειτουργός κα. Βάσω Γιαννίκη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass