Εμεινε αβοήθητος όλο το βράδυ

ΕΓΚΛΩΒΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΟΧΑΙΟ

Δημοσίευση: 08 Μαρ 2019 15:30

Στο αγροτικό του αυτοκίνητο παρέμεινε αβοήθητος όλο το βράδυ ένας 88χρονος Λαρισαίος, εγκλωβισμένος μετά από τροχαίο ατύχημα. Ο 88χρονος, στις 9.30 προχθές το πρωί, οδηγώντας το αγροτικό έφυγε από το σπίτι του στο Μεγάλο Μοναστήρι, προκειμένου να πάει σε προγραμματισμένη δουλειά του.

Δύο χιλιόμετρα έξω από το χωριό και ενώ κινούνταν σε αγροτικό δρόμο, στην αγροτική θέση «Πουρνάρια», το αγροτικό εξετράπηκε της πορείας του με αποτέλεσμα να ανατραπεί.

Ανατράπηκε με τέτοιον τρόπο, ωστόσο, που ο 88χρονος συνταξιούχος μπορεί – ευτυχώς - να μην τραυματίσθηκε σοβαρά αλλά εγκλωβίστηκε και ήταν αδύνατο να ανοίξει η πόρτα του οδηγού. Το αποτέλεσμα ήταν ο ηλικιωμένος να παραμείνει ένα 24ωρο μέσα στο αυτοκίνητο ανήμπορος να αντιδράσει, με τους οικείους του να τον αναζητούν καθώς νύχτωσε και δεν είχε επιστρέψει στο σπίτι.

Για να λυτρωθεί τελικά χθες, στις 8 το πρωί, όταν τον εντόπισε συγγενικό του πρόσωπο που τον απεγκλώβισε, χωρίς τελικά να απαιτηθεί η παρέμβαση ανδρών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λάρισας που μετέβησαν στον τόπο του ατυχήματος. Ο 88χρονος, ελαφρά τραυματισμένος, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass