Ζητά ρύθμιση οφειλών στη ΔΕΗ

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΓΙΑ ΑΡΔΕΥΤΕΣ ΑΠΟ ΑΡΑΧΩΒΙΤΗ – ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗ

Δημοσίευση: 05 Μαρ 2019 15:34

Παρέμβαση για ένα ζήτημα που αφορά πολλούς αγρότες – αρδευτές και του Δήμου Τυρνάβου κάνει ο δήμαρχος Τυρνάβου κ. Παναγιώτης Σαρχώσης με επιστολή του προς τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σταύρο Αραχωβίτη και κοινοποίηση στον πρόεδρο της ΔΕΗ κ. Παναγιωτάκη.

Ο δήμαρχος Τυρνάβου, κατανοώντας τις δυσκολίες της περιόδου και την αδυναμία πολλών αγροτών να ικανοποιήσουν τις οφειλές τους απέναντι στη ΔΕΗ, που προέκυψαν από τις ιδιωτικές τους γεωτρήσεις, έστειλε επιστολή με την οποία ζητά μια ευνοϊκή αντιμετώπιση και λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι συγκεκριμένοι παραγωγοί.

Αναλυτικότερα ο κ. Σαρχώσης στην επιστολή σημειώνει: «Λίγο πριν την έναρξη της αρδευτικής περιόδου, σας ενημερώνουμε ότι είναι πολλοί οι παραγωγοί της περιοχής του Δήμου Τυρνάβου που, λόγω της δεινής οικονομικής τους κατάστασης των προηγούμενων ετών, έχουν αυξημένες ληξιπρόθεσμες οφειλές στη ΔΕΗ, με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν να μείνουν εκτός λειτουργίας οι ιδιωτικές τους γεωτρήσεις οδηγώντας σε καταστροφή των καλλιεργειών τους.

Λαμβάνοντας υπόψη την έμπρακτη στήριξη της ηγεσίας του υπουργείου στον αγροτικό κόσμο, ζητούμε την παρέμβασή σας προκειμένου, σε συνεργασία με τα συναρμόδια υπουργεία, να προωθηθεί ευνοϊκή ρύθμιση των ανωτέρω ληξιπρόθεσμων οφειλών στη ΔΕΗ των αγροτών του Δήμου Τυρνάβου, προκειμένου να μην τεθεί σε κίνδυνο η αγροτική παραγωγή της περιοχής μας».

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass