Διογκώθηκαν τα οικονομικά προβλήματα της Παιδικής Στέγης

ΤΟΝΙΣΘΗΚΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΝΙΚ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Δημοσίευση: 05 Μαρ 2019 15:33

Επίσκεψη στον παιδικό σταθμό -νηπιαγωγείο «Παιδική Στέγη Λάρισας» της Ελληνικής Μέριμνας πραγματοποίησε ο βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παπαδόπουλος, συνοδευόμενος από μέλη του Τμήματος Αλληλεγγύης και Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας.

Κατά την επίσκεψη, η πρόεδρος του Δ.Σ., Αγγελική Σιτρά ενημέρωσε τους παρευρεθέντες για την ιστορία και τους σκοπούς λειτουργίας της Παιδικής Στέγης, αναφερόμενη στο κοινωνικό έργο που προσφέρει, δεδομένου ότι έχει εξελιχθεί σε πρότυπο παιδικό σταθμό και νηπιαγωγείο με εξαιρετική φήμη, και στις σύγχρονες παιδαγωγικές μεθόδους που ακολουθεί στην προσχολική αγωγή, ανταποκρινόμενη στις ανάγκες κάθε ηλικίας.

Η κ. Σιτρά, εκτός των άλλων, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Παιδική Στέγη, τα οποία λόγω της οικονομικής κρίσης διογκώθηκαν περαιτέρω. Ο βουλευτής και τα μέλη του Τμήματος Αλληλεγγύης και Δικαιωμάτων, αφού ευχαρίστησαν την κ. Σιτρά για την αναλυτική ενημέρωση, τόνισαν ότι τα ζητήματα που τέθηκαν ήταν ουσιαστικά, ενώ εξέφρασαν από κοινού τη βούλησή τους για τη στήριξη της Παιδικής Στέγης.

Σημειώνοντας επίσης ότι «η κυβέρνηση με γνώμονα την κοινωνική και προνοιακή πολιτική και με εμβληματικές δράσεις για το παιδί και τη στέγη, συνεχίζει αποφασιστικά το έργο της για τη στήριξη των οικογενειών και την καθολική διεύρυνση του δικαιώματος πρόσβασης στους παιδικούς σταθμούς».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass