Εκοψε την πίτα του «Ο Ιπποκράτης στη Λάρισα»

Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Δημοσίευση: 02 Μαρ 2019 15:32

Πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και η γενική συνέλευση των μελών του συλλόγου «Ο Ιπποκράτης στη Λάρισα». Ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Ρίζος Χαλιαμπάλιας παρουσίασε τον απολογισμό των πεπραγμένων του 2018, ενώ αναφέρθηκε στις δράσεις και στις εκδηλώσεις που διοργάνωσε ο σύλλογος κατά τη διάρκεια του 2018.

Μερικές από αυτές ήταν οι ημερίδες «Περί αέρων υδάτων τόπων – Ο Διαχρονικός Ιπποκράτης» , «Από τον Ιπποκράτη στις επώνυμες αθλητικές διοργανώσεις» και ο κύκλος εκδηλώσεων «Ιπποκράτης – Η Αέναη Επιστροφή». Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις δράσεις που σχεδιάζονται για το 2019 όπως π.χ. η ενεργή συμμετοχή του συλλόγου σε παγκόσμια συνέδρια, η συνέχεια εκδηλώσεων για τους Λαρισαίους ασθενείς και η νέα πρόταση για την Αέναη Επιστροφή του Ιπποκράτη.

Η κ. Βάσω Κοντογιάνη και η κ. Χριστίνα Τσέκε, μέλη του συλλόγου, παρουσίασαν αντίγραφα προτομής του Ιπποκράτη που δημιούργησαν με τους μαθητές τους. Την προτομή χάρισε στον σύλλογο ο γλύπτης Γεώργιος Καλακαλλάς προκειμένου να αναπαράγεται και να προσφέρεται σε όσους συνεισφέρουν στο έργο του συλλόγου.

Την εκδήλωση τίμησαν ο αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Βασίλειος Πινακάς, ο αντιδήμαρχος Λαρισαίων κ. Σάπκας και το επίτιμο μέλος του συλλόγου κ. Κώστας Σπανός, εκδότης του Θεσσαλικού Ημερολογίου. Ο κ. Σάπκας εκτός των άλλων αναφέρθηκε στη νέα πρόταση για τον κύκλο εκδηλώσεων της Αέναης Επιστροφής του Ιπποκράτη που θα πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο του 2019.

Η τυχερή της βραδιάς ήταν η κ. Βάσω Κοντογιάννη. Βρήκε το φλουρί της πίτας και κέρδισε το δώρο του συλλόγου (αντικείμενο γραφείου μια αναπαράσταση του αλόγου – συμβόλου της πόλης).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass