Γιορτή - απονομή πιστοποιητικών γλωσσομάθειας

ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΦΑΝΗΣ ΚΑΡΑΤΖΟΥ

Δημοσίευση: 27 Φεβ 2019 16:05

Με μεγάλη επιτυχία και αθρόα συμμετοχή μαθητών και γονέων πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου στο κέντρο “Palladium” η εκδήλωση απονομής των 115 πιστοποιητικών Γλωσσομάθειας και η κοπή της πίτας του 2019 των Κέντρων Ξένων Γλωσσών Φανής Καράτζου.


Η κα Καράτζου καλωσόρισε τους παρευρεθέντες και έκανε μια αναδρομή στο έργο των Κέντρων Ξένων Γλωσσών Φανής Καράτζου και τις δραστηριότητές τους τη χρονιά που πέρασε. Ακολούθησε η ομιλία του κου Νίκου Λυγερού, ο οποίος με τον ιδιαίτερα κατατοπιστικό του τρόπο, μίλησε για τη “Σχέση του Θεάτρου με το Σχολείο Ξένων Γλωσσών”.
Εκπληκτικές ήταν οι παρουσιάσεις των τάξεων Pr-junior, A junior, B junior και Α-Β με δραματοποιημένα τραγούδια. Στη συνέχεια οι μαθητές των μεγαλύτερων τάξεων, οι οποίοι εργάστηκαν ακούραστα και με πάθος, παρουσίασαν αποσπάσματα των πασίγνωστων μουσικών έργων «Ο Μάγος του Οζ» και «Westside Story».
Ιδιαίτερα τιμητική ήταν και η παρουσία του εκπροσώπου των εξετάσεων Michigan κου Γεωργίου Νάνου, ο οποίος χαιρέτησε την εκδήλωση, την οποία τίμησαν με την παρουσία τους και οι εκπρόσωποι των Εκδοτικών Οίκων “Express Publishing”, “Grivas Publications”, “Mm Publications” οι οποίοι προσέφεραν από ένα tablet.
Ακολούθησε η απονομή των 115 Τίτλων Γλωσσομάθειας, ενώ η εκδήλωση έκλεισε με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Οι τυχεροί της χρονιάς που βρήκαν τα τέσσερα φλουριά ήταν οι Κακάτσιος Χρήστος, Δασκαλοθανάση Αναστασία, Καρκαντού Χριστίνα, Θανοπούλου Στυλιανή στους οποίους προσφέρθηκε από ένα σύγχρονο tablet ή ένα smart watch.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass