ΟΙ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΕΣ ΧΘΕΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΦΑΡΣΑΛΩΝ

Ανησυχίες για την κατάργηση της 61 Μ.Ε.

Δημοσίευση: 18 Ιουλ 2015 8:27

 

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο "Ε")

Του Αχ. Μπακαλέξη

Τον δήμαρχο Φαρσάλων κ. Άρη Καραχάλιο επισκέφθηκε τριμελής επιτροπή του σώματος Εθνοφυλάκων της 61 Μ.Ε. αποτελούμενη από τους Νίκο Καραμίχο, Γιώργο Μπάτζιο και Δημήτριο Γούσιο, εκπροσωπώντας τους 32 συναδέλφους τους που εργάζονται στην 61 Μ.Ε. και που εξέθεσαν τους φόβους τους, για τη σχεδιαζόμενη από το Υπουργείο Άμυνας κατάργηση της 61 Μ.Ε., γεγονός που θα σημάνει την αυτόματη λύση της σύμβασης εργασίας τους. Οι εθνοφύλακες, δημότες και κάτοικοι των Φαρσάλων, είναι ιδιαίτερα ανήσυχοι με το θέμα αυτό, αφού θα χάσουν την θέση τους και το μικρό μηνιαίο εισόδημά τους. Πολλοί δε από αυτούς εργάζονται εκεί, πάνω από δεκαπέντε χρόνια και έχουν διαμορφώσει τη ζωή τους σε αυτή τη βάση.

Ο δήμαρχος Φαρσάλων κ. Αρης Καραχάλιος δήλωσε ότι θα στηρίξει την προσπάθεια διατήρησης της 61 Μ.Ε. στα Φάρσαλα, επιδίωξη για την οποία είχε και στο παρελθόν σθεναρά αγωνιστεί. Πιστεύει ότι η 61 Μ.Ε. εξυπηρετεί με το βέλτιστο δυνατό τρόπο τις ανάγκες του στρατεύματος και επιπλέον απορροφά εργατικό δυναμικό της περιοχής Φαρσάλων σε δύσκολους καιρούς και τονώνει την τοπική κοινωνία με τα εξήντα επτά άτομα που συνολικά απασχολεί. Ο δήμαρχος Φαρσάλων δήλωσε ότι θα καταβάλει κάθε προσπάθεια να αποτρέψει την κατάργηση της μονάδας και θα σταθεί έμπρακτα στο πλευρό των εθνοφυλάκων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass