Seven Big Time Entertainment: Απόγευμα στη Λάρισα

Δημοσίευση: 08 Φεβ 2019 17:29

Το κατάστημα Seven Big Time Entertainment στην οδό Παπαναστασίου στη Λάρισα είναι η ιδανική επιλογή για να περάσεις τα απογεύματα σου! Δες γιατί!

Περνώντας την πόρτα του καταστήματος, βρίσκεσαι κατευθείαν σε ένα cyberpunk περιβάλλον με ΄80s αισθητική και πολύχρωμα graffiti. Εκεί θα συναντήσεις το gift shop, που διαθέτει τεράστια γκάμα δώρων για μικρούς και μεγάλους, για μικρότερα ή μεγαλύτερα budgets! Επιτραπέζια, εκπαιδευτικά και δημιουργικά παιχνίδια, video games, αξεσουάρ gaming ή κινητών, gadgets και συλλεκτικά αντικείμενα σε μεγάλη ποικιλία εγγυώνται ότι ο καθένας θα βρει αυτό ακριβώς που ψάχνει!

Στον ίδιο χώρο θα βρεις επίσης μεγάλη ποικιλία ειδών για ενοικίαση! Από τις ταινίες - σήμα κατατεθέν των Seven – μέχρι τα games και όλο τον εξοπλισμό που τα συνοδεύει: κονσόλες, χειριστήρια και VR.

Όσο είσαι ακόμη στο ισόγειο, μπορείς να προμηθευτείς ροφήματα ή νόστιμα σνακς από το μπαρ για να συνοδεύσεις τις δραστηριότητές σου σε όλους τους χώρους του καταστήματος.

Ώρα να ανέβουμε και στον πρώτο όροφο! Σε αυτό το επίπεδο θα βρεις ένα πλήρως εξοπλισμένο Playroom για τις μικρότερες ηλικίες. Είτε το κάθε παιδί μόνο του, είτε με την παρέα του μπορεί να διασκεδάσει με παιχνίδια κονσόλας. Είναι το ιδανικό μέρος για να διοργανώσεις πάρτι για όλη την τάξη! Στον ίδιο όροφο υπάρχει το Chilling zone, όπου μπορούν οι γονείς ή άλλοι επισκέπτες να πιουν τον καφέ τους, να χρησιμοποιήσουν το γρήγορο wifi ή απλώς να περάσουν το χρόνο τους.

Στο δεύτερο όροφο πολλές μορφές διασκέδασης συναντιούνται στα Screen Rooms! Μπορείς να κλείσεις με την παρέα σου μία από τις καλαίσθητες αίθουσες με τις τεράστιες οθόνες, να βολευτείτε στους άνετους καναπέδες και να νιώσετε σαν στο σπίτι σας! Οι επιλογές είναι πολλές! Επιλέξτε να παρακολουθήσετε DVD, Youtube, να παίξετε ηλεκτρονικά παιχνίδια και VR ή ακόμη και να αναμετρηθείτε στο τραγούδι με διαγωνισμό καραόκε!

Και φτάνουμε στον τρίτο όροφο και το μοναδικό Hang out Zone! Εκεί σε υποδέχονται αναπαυτικοί ημικυκλικοί καναπέδες, που φέρνουν κοντά όλη την παρέα! Συγκέντρωσε τους φίλους σου και παρακολούθησε μαζί τους DVD ή Bluray, Netflix, αθλητικούς αγώνες, ή παίξτε ένα παιχνίδι κονσόλας, αναμετρηθείτε στο VR ή ακόμη και σε επιτραπέζια παιχνίδια.

Όλοι οι χώροι του Seven Big Time Entertainment προσφέρονται για ατελείωτη διασκέδαση για όλες τις ηλικίες!

Τηλέφωνο κρατήσεων: 2410539188

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass