Εκοψε πίτα ο Σύλλογος Ελλήνων Σποροπαραγωγών και Σποροφύτων

Δημοσίευση: 08 Φεβ 2019 16:02

Ευχές για καλή χρονιά, με υγεία και ευτυχία αντάλλαξαν τα μέλη του Συλλόγου Ελλήνων Σποροπαραγωγών και Σποροφύτων (ΣΕΣΣΠ) στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, στο εστιατόριο «Φρούριο» του ομώνυμου λόφου της Λάρισας, παρουσία του αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Περιφέρειας Θεσσαλίας, κ. Γιώργου Λαδόπουλου.

Ο νέος πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Ανατολίτης Μιχάλης, στο καλωσόρισμά του, αφού ευχαρίστησε όλους τους παρευρεθέντες για την παρουσία τους, τόνισε τη σημαντικότητα του έργου του συλλόγου, τη διάθεση για συνεργασία με όλους τους θεσμικούς και υπηρεσιακούς παράγοντες και έκλεισε με ευχές για μια καλή και δημιουργική χρονιά.

Την εκδήλωση, που συνοδεύτηκε από παράθεση γεύματος, τίμησαν με την παρουσία τους εκτός από τα μέλη του συλλόγου και αρκετοί προσκεκλημένοι, ανάμεσά τους οι κ.κ. Δρ. Κατής Νικόλαος, πρόεδρος ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, Ευθυμιάδης Θύμης, πρόεδρος Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πολλαπλασιαστικού Υλικού (ΣΕΠΥ), Νικολακοπούλου Ακριβή, προϊσταμένη Γενικής Διεύθυνσης Αποκεντρωμένων Δομών ΥπΑΑΤ, Καλκούνος Ιωάννης, προϊστάμενος Γενικής Διεύθυνσης Γεωργίας ΥπΑΑΤ, Κούρεντα Ευαγγελία, προϊσταμένη Διεύθυνσης Πολλαπλασιαστικού Υλικού Καλλιεργούμενων Φυτικών Ειδών και Φυτογενετικών Πόρων, ΥπΑΑΤ, Τερζούδη Χρυσούλα, προϊσταμένη Διεύθυνσης Αποκεντρωμένων Υπηρεσιών Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας, ΥπΑΑΤ, Βενέτη Γεωργία, προϊσταμένη Διεύθυνσης Αποκεντρωμένων Υπηρεσιών Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης, ΥπΑΑΤ Δρ. Βλαχοστέργιος Δημήτριος, γεωπόνος ερευνητής του Ινστιτούτου Βιομηχανικών και Κτηνοτροφικών Φυτών, ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, Δρ. Κοσμάς Σωτήριος, προϊστάμενος Τμήματος Πολλαπλασιαστικού Υλικού Δενδρωδών και Αμπέλου, ΥπΑΑΤ, Δρ. Σταυρίδης Δημήτριος, προϊστάμενος Τμήματος Προστασίας Φυτών, Ποιοτικού και Φυτοϋγειονομικού Ελέγχου, ΔΑΟ ΠΕ Λάρισας κ.α.

Το φλουρί κέρδισε ο κ. Μακρής Ηλίας, αναπληρωτής προϊστάμενος Ινστιτούτου Ελέγχου Ποικιλιών Καλ/νων Φυτών Σίνδου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass