Η NANIS SECURITY έκοψε την πίτα της

ΕΥΧΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΤΟ 2019

Δημοσίευση: 25 Ιαν 2019 15:34

Την πίτα της έκοψε για το 2019 η NANIS SECURITY το προηγούμενο Σάββατο στο «ERMIS ESPRESSO BAR», ανάμεσα σε πολλούς φίλους και συνεργάτες.

Η βραδιά έκρυβε πολλές εκπλήξεις, με τον πρώτο εκ των επτά (7) τυχερών που βρήκαν το φλουρί, να κερδίζει ένα σύστημα συναγερμού τελευταίας τεχνολογίας, αλλά και τους υπόλοιπους έξι (6) να κερδίζουν πλούσια δώρα, συνεισφορά συνεργατών της, από το κατάστημα “DRAKOTOS”,” J.D. WELLNESS & SPA”, και τη σχολή χορού “BURN THE FLOOR”.

Η NANIS SECURITY ιδρύθηκε το 2011, με έδρα τη Λάρισα και επίκεντρο την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας. Αποτέλεσμα της προσφοράς ποιοτικών υπηρεσιών και προϊόντων, σε συνδυασμό με τις προσαρμοσμένες στη δύσκολη οικονομική συγκυρία τιμές της, είναι η συνεχής ανάπτυξή της σε σύντομο χρονικό διάστημα, τόσο στη Στερεά Ελλάδα, όσο και στη Βόρεια επιβεβαιώνοντας το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών της ,με το χαμηλότερο δυνατόν κόστος προς την κοινωνία.

Ενδεικτικά, ανάμεσα από τους διάφορους μέχρι τώρα, ιδιωτικούς και δημόσιους Φορείς, Οργανισμούς, Συνδέσμους κ.λ.π, που την έχουν εμπιστευτεί, είναι: Η BONATTI-J&P AVAX κοινοπραξία κατασκευής του Διαδριατικού Αγωγού (TransAdriaticPipeline–T.A.P., ένα έργο κατασκευής αγωγού φυσικού αερίου, ο οποίος θα μεταφέρει φυσικό αέριο από την περιοχή της Κασπίας στην Ευρώπη), το Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων, το Αστικό ΚΤΕΛ Λάρισας, η Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε., η J&P AVAX, η Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. Μαγνησίας, η ΠΑΕ ΑΕΛ κ.α._

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass