«Μην παραχαράσσετε την ιστορία…»

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Δημοσίευση: 25 Ιαν 2019 15:26

«Μην παραχαράσσετε την ιστορία, η Μακεδονία είναι μια», με αυτό το σύνθημα συγκεντρώθηκαν χθες στην πλατεία της Νομαρχίας εκατοντάδες Λαρισαίοι όλων των ηλικιών ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της «Πρωτοβουλίας Πολιτών Λάρισας για τη Μακεδονία».

Στην πλατεία πραγματοποιήθηκε μια σειρά ομιλιών ενάντια στη «Συμφωνία των Πρεσπών» από μέλη της συντονιστικής επιτροπής Βούλα Σπυροπούλου, Θωμά Μπαγιάρα, Δημήτρη Παπαδημόπουλο (αντιπεριφερειάρχης), Βασίλη Πουλιάρα αλλά και από τον πρόεδρο Συνδέσμου Αποστράτων Αστυνομικών Λάρισας Θεόδωρο Χρυσόμαλλο. Στη συνέχεια η Αμαλιάνα Καπετανάκη διάβασε την επιστολή μιας μαθήτριας που έλαβε μέρος στο συλλαλητήριο της Αθήνας.

Οι συγκεντρωμένοι αφού διέσχισαν τους κεντρικούς πεζόδρομους, φωνάζοντας συνθήματα, κατέληξαν στην Κεντρική πλατεία όπου τη «σκυτάλη» των ομιλιών πήρε ο Σωτήρης Μουντζούρης. Οι πολίτες έψαλαν το «Τη Υπερμάχω» αλλά και τον εθνικό ύμνο.

Χθες βράδυ εν τω μεταξύ ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί ιερά αγρυπνία για την ελληνικότητα της Μακεδονίας στον Ιερό Ναό Αγίου Αχιλλίου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass