STUDIO PILATES & ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Κούρος γυμναστήριο

25 χρόνια Γυμναστική για όλους!

Δημοσίευση: 20 Ιαν 2019 16:45

Στα 25 χρόνια δράσης και πρωτοπορίας του γυμναστηρίου Κούρος, στόχος δεν είναι μόνο το ιδανικό βάρος αλλά η υγεία και η ευεξία. Όταν όλοι ψάχνουν το μυστικό για τη σωστή εκγύμναση αλλά και κατ’ επέκταση για το αδυνάτισμα, την απάντηση έρχεται να δώσει για άλλη μια φορά το γυμναστήριο Κούρος με τις μεθόδους, τα σύγχρονα μηχανήματα με τα οποία είναι εξοπλισμένο αλλά και τις μοναδικές τιμές.


Έτσι, υποδέχεται τη νέα χρονιά με μια μοναδική προσφορά που κάνει τη γυμναστική προσιτή σε όλους: γυμναστική μόνο με 89 ευρώ μαζί με τα ομαδικά προγράμματα! Για πρώτα φορά, προγράμματα εκγύμνασης όπως Power Plate, Personal Training, Infra Red Therm–Lipolisis, Weight Training, Cardio Training, Group Fitness, Solarium, TKD, Sauna, είναι συγκεντρωμένα όλα σε ένα χώρο και διατίθενται σε προνομιακή τιμή.
Ταυτόχρονα, το γυμναστήριο Κούρος προσφέρει την απόλυτη εμπειρία γυμναστικής, στην απόλυτη τιμή: Reformer Pilates μόνο από 3,50 ευρώ η κάθε επίσκεψη με προσωπικό γυμναστή. Πρόκειται για το πιο γνωστό και ευρέως χρησιμοποιημένο μηχάνημα του Pilates που απευθύνεται σε όλους και βοηθά στην ορθοστατική συμμετρία, τον έλεγχο της αναπνοής, την κοιλιακή δύναμη, τη σταθεροποίηση λεκάνης-σπονδυλικής στήλης- ώμων, την ευελιξία των μυών και την κινητικότητα στις αρθρώσεις.
Όποια κι αν είναι η επιλογή σας, το άρτια καταρτισμένο προσωπικό του γυμναστηρίου Κούρος θα είναι πάντα δίπλα σας να σας καθοδηγεί ώστε να επιτύχετε το ιδανικό αποτέλεσμα.
Γυμναστήριο Κούρος, Λαγού 2 και Κραννώνος (περιοχή Στρατιωτικού Νοσοκομείου) τηλ.: 2410-620144, υπεύθυνος: Μπατρακούλης Νίκος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass