Χριστουγεννιάτικη γιορτή στο Δημοτικό Σχολείο Ευυδρίου

Δημοσίευση: 30 Δεκ 2018 17:46

Σε μία όμορφη γιορτινή ατμόσφαιρα και με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η χριστουγεννιάτικη γιορτή των μαθητών του Δημοτικού Σχολείου Ευυδρίου - Λόφου, παρουσία γονέων και πλήθους κόσμου.


Το διαχρονικό νόημα της μεγάλης εορτής εκφράστηκε και αποδόθηκε με θεατρικά δρώμενα, αφηγήσεις, τραγούδια και μουσική, δημιουργώντας μια κατανυκτική ατμόσφαιρα. Με το πέρας της γιορτής μοιράστηκαν δώρα στους μαθητές , προσφορά του Συλλόγου Γονέων.
Την επιμέλεια της γιορτής είχαν οι δάσκαλοι, Aλεξάνδρα Βασιλειάδου και Κωνσταντίνα Μπρέτα, τη μουσική επιμέλεια η εκπαιδευτικός Μουσικής Κάλλια Τσαγγάλη, ενώ η γιορτή εμπλουτίστηκε με ξενόγλωσσα χριστουγεννιάτικα τραγούδια που επιμελήθηκαν οι εκπαιδευτικοί Χάιδω Μπουγιατζή, Αφροδίτη Καταγεωργίου και Δήμητρα Ντάσιου, Αγγλικής, Γαλλικής και Γερμανικής Γλώσσας αντίστοιχα. Η γιορτή έκλεισε με ένα όμορφο χριστουγεννιάτικο χορευτικό που επιμελήθηκε η εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής Δήμητρα Φάρρου.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι εφημέριοι π. Κωνσταντίνος και π. Τίτος των Δ.Δ. Ελληνικού και Πολυνερίου αντίστοιχα, ο δημοτικός σύμβουλος Δήμου Φαρσάλων Κων. Γιαχνής, ο πρόεδρος του Δ.Δ. Μεγάλου Ευυδρίου Σπύρος Τσιτσικλής, η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων, Γεωργία Αγγελακοπούλου καθώς και τα μέλη του Δ.Σ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass