Εργα 21 εκατ. ευρώ από τη ΔΕΥΑ Τυρνάβου

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΠΑΝ. ΣΑΡΧΩΣΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΟΥΣ ΑΜΠΕΛΩΝΙΤΕΣ

Δημοσίευση: 29 Δεκ 2018 22:14

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)
Την ευκαιρία να συζητήσουν με τον δήμαρχο Τυρνάβου κ. Παναγιώτη Σαρχώση είχαν πολίτες του Αμπελώνα στον χώρο του ΚΑΠΗ.

Η συζήτηση έγινε μετά από μία εμπεριστατωμένη παρουσίαση που έκανε ο δήμαρχος Τυρνάβου και πρόεδρος της ΔΕΥΑΤ κ. Παναγιώτης Σαρχώσης. Το κύριο θέμα της συζήτησης ήταν η πολιτική του Δήμου για το νερό.
Στην ενημέρωση, μεταξύ άλλων, τονίστηκαν κυρίως οι τρεις άξονες της πολιτικής του:
Ο πρώτος άξονας ήταν η χαμηλή τιμή του νερού που επιτεύχθηκε μετά την αναστολή της επιβολής του τέλους 80%. Αναλύθηκε όλη η διαδικασία, οι κινήσεις και η νέα πραγματικότητα που δημιουργείται πλέον για το σύνολο της χώρας μετά τη νομοθετική παρέμβαση που επήλθε με τις ενέργειες του Δημάρχου.
Ο δεύτερος άξονας ήταν τα οικονομικά στοιχεία της ΔΕΥΑΤ, η θετική εξέλιξή τους και η αισιοδοξία που αντλείται από αυτά σε σχέση με τη βιωσιμότητα της Επιχείρησης.
Ο τρίτος άξονας αφορούσε στο σύνολο των έργων που υπάρχουν στην ατζέντα της ΔΕΥΑΤ και ο προϋπολογισμός τους ξεπερνά τα 21.000.000 ευρώ. Προβλήθηκαν πίνακες με τα έργα που υλοποιούνται ήδη ή είναι προς υλοποίηση όπως και πίνακες με τα οικονομικά στοιχεία, τα οποία ανέλυσε ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΤ και αντιδήμαρχος Τυρνάβου κ. Κωνσταντίνος Κουλιός.
Παράλληλα ο διευθυντής της ΔΕΥΑΤ κ. Στ. Τσαγκαράκος απάντησε σε διευκρινιστικά ερωτήματα που τέθηκαν από τους πολίτες.
Τέλος, έγιναν αναφορές και σε άλλα θέματα τοπικού ενδιαφέροντος. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν η πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας κ. Ρούλα Σουρλαντζή – Ζαχαράκη, η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αμπελώνα κ. Τασούλα Νταλαμπέκα, των Τοπικών Κοινοτήτων Ροδιάς και Δελερίων κ. Κ. Κουτσονάκος και Θωμάς Γκότσης, ο πρόεδρος του ΤΟΕΒ Μάτι Τυρνάβου κ. Σωτήρης Τζιούφας, ο πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αμπελώνα «Η ΕΛΠΙΔΑ» κ. Απόστολος Παπαϊωάννου, ο πρόεδρος των μελών του ΚΑΠΗ Αμπελώνα κ. Ιωάννης Κουτσοδήμος, η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών κ. Τούλα Μουγδή, οι πρώην αντιδήμαρχοι του Δήμου Αμπελώνα κ. Ηρακλής Κολοκοτρώνης και Αθανάσιος Πιάνας, ο πρώην πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Αμπελώνα κ. Ιωάννης Γιαννόπουλος κ.ά.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass