Παίκτρια τηλεπαιχνιδιού εκδιδόταν αντί 450 ευρώ

ΓΙΑ ΜΑΣΤΡΟΠΕΙΑ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ 44ΧΡΟΝΗ

Δημοσίευση: 21 Δεκ 2018 15:13

Αντί το ποσού των 450 ευρώ εκδιδόταν στη Λάρισα μια 27χρονη που στο παρελθόν είχε διακριθεί για τη συμμετοχή της σε καλλιστεία ενώ τελευταία έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της σε τηλεοπτικό παιχνίδι.

Η 27χρονη φαίνεται πως υποσχόταν καυτές βραδιές γι’ αυτό και το υψηλό αντίτιμο ενώ τα ραντεβού για την ερωτική συνεύρεση σε ξενοδοχείο της Λάρισας έκλεινε η 44χρονη προαγωγός από τη Θεσσαλονίκη, μέσω τηλεφωνημάτων.

Αυτή τη φορά όμως, πελάτης ήταν αστυνομικός της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας που, προχθές βράδυ, μόλις παρέδωσε τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα των 450 ευρώ προχώρησε σε συλλήψεις, τόσο της εκδιδόμενης όσο και της 44χρονης που κατηγορείται για μαστροπεία. Η 27χρονη αφέθηκε ελεύθερη ενώ η μαστροπός θα παραπεμφθεί εκ νέου ενώπιον της δικαιοσύνης καθώς χθες έλαβε προθεσμία.

Όπως σημειώνεται από την ΕΛ.ΑΣ. συνελήφθη «από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, μια 44χρονη, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της μαστροπείας.

Ειδικότερα, όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα των αστυνομικών, η 44χρονη προήγαγε στην πορνεία 27χρονη, έναντι χρηματικού αντιτίμου. Ως προς την εξιχνίαση της υπόθεσης, αστυνομικός, προσποιούμενος τον πελάτη, μετέβη στον προκαθορισμένο χώρο συνάντησης, προκειμένου να συνευρεθεί ερωτικά με την 27χρονη. Μετά την καταβολή του χρηματικού ποσού, το οποίο ήταν προσημειωμένο, ακινητοποιήθηκαν οι δύο δράστιδες.

Το προαναφερόμενο χρηματικό ποσό κατασχέθηκε, ενώ από την κατοχή της 44χρονης κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο, που χρησιμοποιούσε για την παράνομη δραστηριότητά της. Επιπλέον, σχηματίστηκε δικογραφία πταισματικού χαρακτήρα, σε βάρος της 27χρονης, για παράβαση του νόμου περί εκδιδομένων προσώπων».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass