Μείωση 50% των δημοτικών τελών για τους τρίτεκνους του Δήμου Αγιάς

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΝΤ. ΓΚΟΥΝΤΑΡΑ

Δημοσίευση: 20 Δεκ 2018 15:58

Με τον δήμαρχο Αγιάς κ. Αντώνιο Γκουντάρα συναντήθηκε αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Τρίτεκνων Ν. Λάρισας. Οι Δημήτρης Γκόβαρης (πρόεδρος), Ντίνος Μακάς (έφορος Δ.Σ.), Τσακνάκη Ευδοξία (εκπρόσωπος-συντονίστρια του Συλλόγου στον Δήμο Αγιάς), καθώς και το μέλος του Συλλόγου Βαλάρη Χαρίκλεια κατέθεσαν τα αιτήματά τους στο δήμαρχο και συζήτησαν για ζητήματα που απασχολούν τις τρίτεκνες οικογένειες, καθώς και για το δημογραφικό πρόβλημα.

Ο κ. Γκουντάρας άκουσε με προσοχή και δήλωσε ότι θα σταθεί αλληλέγγυος, σε συνεργασία με τον Σύλλογο, διαφόρων δράσεων που στοχεύουν στην προώθηση και λύση προβλημάτων που αφορούν τους τρίτεκνους.

Μάλιστα, όπως ανακοίνωσε σχετικά ο Σύλλογος Τριτέκνων, δεσμεύθηκε ότι ο Δήμος Αγιάς θα προχωρήσει σε μείωση των δημοτικών τελών στις τρίτεκνες οικογένειες κατά 50% όπως ισχύει και για τις άλλες ευάλωτες ομάδες του Δήμου Αγιάς. Να σημειωθεί ότι ο Δήμος Αγιάς ήταν ο πρώτος δήμος από τον Νομό Λάρισας που παρείχε τη μείωση τελών ύδρευσης στους τρίτεκνους μετά από την ψήφιση του Νόμου 4368/2016. Ο Σύλλογος Τριτέκνων θα συνεχίσει τις επαφές σε τοπικό επίπεδο και με τους υπόλοιπους φορείς ενόψει της περιόδου των εορτών με σκοπό την ελάφρυνση του καθημερινού κόστους διαβίωσης μιας πολυμελούς οικογένειας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass