Παρουσιάζει το ημερολόγιό του

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 19 Δεκ 2018 16:30

Tο 5ο πρωτότυπο ημερολόγιό του στο κοινό της πόλης μας παρουσιάζει επίσημα o Σύλλογος Καρκινοπαθών Λάρισας την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 7 μ.μ. στην ισόγεια αίθουσα του Μύλου του Παππά.

Ο Σύλλογος συνεργάστηκε φέτος με τους graphic story tellers της Feta Comics: Μελά Καραγιάννη, Μάριο Μπόρα, Νίκο Γραμμενόπουλο, Βασίλη Πέτση, Θάνο Μπαγγέα, Ηλία Δοβρή, Χρυσόστομο Τσαπραΐλη, Μιχαήλ Βακαλούλη και Κατερίνα Βασδέκη, ενώ το artwork του ημερολογίου επιμελήθηκε για πέμπτη συνεχή χρονιά ο Salvador Σωτήρης Γεροκώστας.
Με ανακοίνωσή της η πρόεδρος του συλλόγου καλεί τους Λαρισαίους για ένα ποτήρι κόκκινο κρασί υπό τους ήχους της καταπληκτικής μουσικής που θα παίξει ο κ. Μιχάλης Μαντέλας και οι φίλοι του. Το φετινό μήνυμά μας απλό και ξεκάθαρο: «Ζωντανός νιώθεις μόνο μέσα από τη σχέση, τη συνύπαρξη, την προσφορά, την αγάπη και μην ψάχνετε το νόημα της αγάπης γιατί η αγάπη δεν έχει νόημα. Η Αγάπη είναι το Νόημα!».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass