ΤΑ ΝΗΠΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Ευχήθηκαν καλό καλοκαίρι

* Παρουσιάζοντας μια εντυπωσιακή γιορτή

Δημοσίευση: 11 Ιουλ 2015 8:52

 

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Ολοκληρώθηκαν οι τελετές λήξης τού σχολικού έτους 2014-2015 με την πραγματοποίηση της κοινής καλοκαιρινής γιορτής των τριών παιδικών σταθμών της Δημοτικής Ενότητας Τυρνάβου.

Τα παιδιά μάγεψαν το κοινό που κατέκλυσε το ανοιχτό θέατρο «Παλιό Λατόμι» του Δήμου Τυρνάβου ταξιδεύοντας νοερά στη θάλασσα σύμφωνα με το θέμα της γιορτής «Πες μου θάλασσα».

Η μουσικοκινητική παράσταση με τα όμορφα σκηνικά και τις συντονισμένες κινήσεις των νηπίων ξεσήκωσε τους παρευρεθέντες γονείς και φίλους, που με παρατεταμένα χειροκροτήματα επιβράβευαν τα παιδιά τους. Άξιοι επαίνων όλοι οι παιδαγωγοί των σταθμών καθώς και το υπόλοιπο προσωπικό που συντέλεσαν στο άψογο αποτέλεσμα της γιορτής.

Επίσης πολύ όμορφες ήταν και οι τελετές λήξης των παιδικών σταθμών των Τοπικών Κοινοτήτων Αργυροπουλίου, Δαμασίου και Δένδρων καθώς και της δημοτικής κοινότητας Αμπελώνα.

Παρουσιάστηκαν κατά τόπους μουσικοκινητικές παραστάσεις με ποικιλία θεμάτων μεταφέροντας μηνύματα οικολογικά, ισότητας, φιλίας, αγάπης και χαράς.

Τις εκδηλώσεις παρακολούθησαν ο δήμαρχος Τυρνάβου κ. Παναγιώτης Σαρχώσης, οι αντιδήμαρχοι κ. Χρήστος Τσιόπας και Αλέκος Χατζηκρανιώτης, η πρόεδρος του Ο.Κ.Π.Δ.Τ κ. Φανή Μπίλιου - Λαγκιόλη, μέλη του Δ.Σ. του Ο.Κ.Π.Δ.Τ. καθώς και η προϊσταμένη κ. Θεολογία Κοκότη - Ταμπόση.

Στο τέλος κάθε εκδήλωσης για επιβράβευση μοιράστηκαν δωράκια και χυμοί στα παιδιά των παιδικών σταθμών εκ μέρους τού Οργανισμού.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass